Spalvingas feniksas ant aktoriaus nugaros buvo pastebėtas jam dirbant Havajuose. Tiesa, pirmosios tatuiruotės jo nugarą papuošė dar 2015 metais, kai jis išsiskyrė su Jennifer Garner.

„Ji netikra. Filmui. Tiesą sakant, turiu keletą tatuiruočių, bet stengiuosi jas darytis tokiose vietose, kur nereikėtų labai jų slėpti. Su laiku tampi tarsi priklausomas“, – dar prieš kurį laiką kalbėjo aktorius.

Kalbėdamasi su „Vanity Fair“ buvusi aktoriaus mergina J.Garner patvirtino, kad tai yra tikra. „Žinote kaip pasakytume mano gimtajame mieste? Laimink jo širdį. Iš pelenų kylantis feniksas. Ar aš esu pelenai šiame scenarijuje?“, – dar prieš dvejus metus sakė ji.

„Tai baisu. Ką jis daro? Ten per daug spalvų. Jo tatuiruotės visada turėjo per daug spalvų“, – apie šią tatuiruotę sakė buvusi aktoriaus sužadėtinė Jennifer Lopez.

Aktoriaus tatuirutę galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)