„Tai vadinamosios krikščionės, kurios vienintelis tikslas gyvenime – meluoti vardan nedorų žmonių, portretas. Siaubinga“, – parašė 56 m. aktorius prie karikatūros, praneša people.com.

Aktoriaus atstovė patirtino, kad portretą piešė aktorius, bet nepatvirtino, kad jame pavaizduota S. H. Sanders.

Pirmadienį J. Carrey‘is pasidalino dar viena karikatūra, kuri akivaizdžiai panaši į JAV prezidentą Donaldą Trumpą.

„Jei patiko mano naujausia karikatūra, gali patikti ir... piktoji vakarų sparno ragana ir skraidančios Putino beždžionės“, – parašė jis prie karikatūros.

Pasirodžius piešiniams, internete kilo komentarų audra: tviterio naudotojai išsakė įvairių nuomonių.

Vienas tviterio naudotojas rašė: „Štai dar viena priežastis, kodėl nebesidomiu Holivudu. Galima menkinti ir įžeidinėti žmogų, jei su juo nesutinki, tiesa? Beje, tai – klasikinis patyčių pavyzdys. Tiesa, tai pateisinama, jei su tuo žmogumi nesutinki, tiesa?“

„Mano vaikai cituodavo frazes iš tavo filmų. Mums būdavo linksma. Dabar man liūdna. Tu linksmini, darei tai vykusiai. Mums patiko tavo kūryba, nepaisant skirtingų politinių pažiūrų. Be dabar? Sarah Sanders? Daugiau jokių „Ace Ventura“ mums, aš (to filmo) nebežiūrėsiu“, – rašė kitas.

Tačiau aktoriaus karikatūros įžeidė ne visus.

Vieno žmogaus nuomone, J. Carey‘is vykusiai ir taikliai pavaizdavo S. H. Sanders.

Kitam atrodė, kad neigiama reakcija į portretą kiek šventeiviška: „Lažinuosi iš savo banko sąskaitos – jei Jimas Carrey‘is būtų nupiešęs ne Sarah Sanders, o Hillary Clinton portretą, Trumpo pasekėjams tai patiktų.“

Aktorius J. Carrey‘is piešia nuo vaikystės. 2017 m. trumpame dokumentiniame filme „I Needed Color“ („Man reikėjo spalvos“) jis pasakojo apie pomėgį tapyti. „Štai kuo man patinka paveikslų spalvos. Pagal kai kurių tamsumą galima spręsti apie vidinį mano pasaulį, o iš kai kurių šviesių paveikslų šviesių tonų galima suprasti, ko aš noriu“, – teigė jis.

Aktorius ėmė vis daugiau laiko skirti piešimui sunkiu gyvenimo etapu. „Visada ką nors paišau, bet daug laiko piešimui neskirdavau. Staiga, prieš šešerius metus, kai gydžiausi sužeistą širdį, nutariau: „Na, gal piešiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)