„Giliai širdyje įsivaizdavau, kaip aviu tuos batelius ir gyvenu Niujorke, – pasakojo aktorė. – Todėl avėjau juos eidama į atranką ir gavau vaidmenį. Negaliu jų niekam atiduoti, nes kaskart juos apsiavusi vėl išgyvenu tą svajonės išsipildymą."

Praėjo jau nemažai laiko, ir dabar Leighton vis dar tenka pratintis prie garsenybės statuso, ilgų darbo balandų ir, žinoma, paskalų apie ją. Birželį internete pasklido provokuojančios „aštuoniolikmetės!!!" Leighton nuotraukos. Nors šiais laikais tokios nuotraukos ir sekso vaizdajuostės gali tapti labai efektyviu rinkodaros įrankiu (kaip, pavyzdžiui, Paris Hilton atveju), Leighton atveju reakcija buvo: „O ne, ji negalėjo".

Ir, anot pačios aktorės, taip ir yra. „Tas įrašas yra netikras, – kaip kirviu nukirto aktorė. – Todėl man ir liūdna. Labai liūdna, kad viskas taip toli nuėjo. Dabar tikrai suprantu žmonių prigimtį ir kad vien tik įtarimai dėl kažko panašaus gali tapti dienos naujiena. Žmonės mano, kad tai yra tikra, nes kažkas taip sako. Beje, kalbant apie amžių, net netikiu, kad man ten aštuoniolika metų".

„Nenoriu didžiosios dalies to, ką atneša tokie skandalai", – sakė Leighton. Ji labai saugo savo draugus ir šeimą, ypač kalbant apie visa tai, kas buvo parašyta apie jos mamą Connie ir tai, kad ji pagimdė Leighton sėdėdama kalėjime už narkotikų kontrabandą. Taip pat ir jos santykius su aktoriumi Sebastianu Stanu.

„Darau viską, kad atskirčiau dalykus. Toks jausmas, kad mano draugai priklauso tarsi kokiam kultui, nes mes nepriimame žmonių iš išorės. Niekada nedariau nieko beprotiško. Esu labai gera mergaitė, tikrai. Nedarau nieko, kas galėtų kam nors pakenkti. Iš tiesų tiesiog daug dirbu", – sakė aktorė.

Nepaisant savo jauno amžiaus „Liežuvautojos" žvaigždė labai protingai ir drąsiai kalba apie senėjimą. „Manau, kad baimė senti yra tiesiog tuštybė, – sako ji. – Nes amžius duoda tiek daug puikių dalykų: išmintį, supratimą... Kiekvienais metais džiaugiuosi, kad esu vyresnė. Man 60 metų neatrodo daug. Manau, kad aš sprendžiu pagal savo mamą. Ji nesena! Jai 50 metų, tačiau ji atrodo kaip keturiasdešimties."

Klausti Leighton, kurios oda yra tiesiog tobula, apie botoksą atrodo net juokinga. „Jei atsiranda kokia raukšlelė, nemanau, kad tai rodo, kad „prarandate pozicijas". Tai juokinga. Tačiau nesu prieš botoksą. Jeigu žmonės to nori, kodėl ne", – sakė ji.

Paklausta, ar, kaip Blair išeitų iš namų mūvėdama baltas pėdkelnes, Leighton atsakė: „Hm, ne". Nors drąsos eksperimentuoti su drabužiais ji tikrai turi. „Jeigu nerizikuosiu mados srityje, tai kur, po velnių, man tada rizikuoti? Man labai patinka Stella McCartney, „Chloé", „The Row", „Lanvin" ir „Calvin Klein" drabužiai", – atskleidė ji.

Ir jos statusas suteikia jai galimybių puoštis. „Turiu daug batų, daug drabužių ir mažiau galimybių nerimauti dėl finansų", – sakė ji.

O puikiai atrodyti pasipuošus dizainerių drabužiais jai padeda puiki fizinė forma, nors, kaip ji pati atskleidžia, filmavimo metu maitinasi tik sumuštiniais. „Per filmavimus jais tik ir maitinuosi", – juokdamasis atsakė aktorė. Ir gera medžiagų apykaita neverčia gailėtis dėl kiekvieno papildomo kąsnio.

„Žinote, manau, kad apskritai dėl nieko nesigėdiju. Juk nelabai ir turiu dėl ko gėdytis", – sakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją