Kaip skelbia dailymail.co.uk, palyginus nuotraukas, kuriose Kate skaičiavo paskutines nėštumo dienas tiek laukdama princesės Charlottės, tiek princo George'o, jos pilvukas šįkart kur kas didesnis.

Trečiojo karališko kūdikio Kate turėtų susilaukti jau kitą mėnesį.

Buvusi akušerė Aly Dilks leidiniui dailymail.co.uk pasakojo, kad tai, jog trečią kartą besilaukiančios moters pilvukas didesnis nei anksčiau – įprastas dalykas.

Trečiojo vaikelio besilaukianti Kate Middleton:

Kate Middleton, Meghan Markle

„Kiekvienas nėštumas yra skirtingas, nors tuo pačiu ir panašus į anksčiau buvusį. Bet moterų, kurios laukiasi ne pirmą kartą, pilvukai būna didesni, nes tiesiog kūdikiai būna didesni“, – kalbėjo Aly.

Kiekvienas kūdikio besilaukiančios Kate pasirodymas viešumoje užsienio žiniasklaidoje būna garsiai aptarinėjamas. Kartą su rožiniu paltu pasirodžiusi Kate taip pat sulaukė dėmesio, o akyli jos gerbėjai ėmė spėlioti, ar tai – užuomina?

Akyli užsienio žiniasklaidos žurnalistai pastebėjo, jog tąkart tą patį paltuką Kate dėvėjo net trečiąjį kartą. Tačiau šis faktas nebūtų ypatingas, jei tie kartai, kai K. Middleton dėvėjo šį rūbą, nebūtų išskirtiniai.

Pirmojo vaikelio besilaukianti Kate Middleton:

Kate Middleton

Pirmąjį kartą Kate su rožiniu paltu buvo pastebėta 2014-aisiais Niujorke. Tuo metu ji buvo penktą mėnesį nėščia ir laukė į pasaulį atkeliaujančio princo George'o. Antrą kartą šiuo paltu kunigaikštienė pasipuošė besilaukdama princesės Charlotte.

Trečiasis vaikelis pasaulį turėtų išvysti jau balandį, tačiau iki šiol nėra žinoma, kokios lyties vaikelio laukia karališkoji šeima.

Kai Kate Londono gatvėse pasirodė su ryškiai rožiniu paltu, pasipylė komentarai, esą tai gali būti užuomina, jog kunigaikštienė laukiasi mergaitės, tačiau gerbėjus neramina kita užuomina – kalėdiniame karališkosios šeimos atviruke ketveriukė pozavo pasipuošusi mėlynai. Ši užuomina galėtų reikšti, jog karališkąją šeimą papildys berniukas.

Kate Middleton nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)