Teigiama, kad Harry moko Meghan vairuoti automobilį su mechanine pavarų dėže kairiąja kelio puse. Tuo tarpu Meghan yra gimusi Los Andžele ir ilgai gyvenusi Toronte bei pripratusi vairuoti automobilį su automatine pavarų dėže ir dešiniąja kelio puse, skelbiama dailymail.co.uk.

Britų dienraštis „The Daily Mail" skelbia, kad Harry moko Meghan Kensingtono rūmų teritorijoje. Skelbiama, kad buvusi aktorė taip pat bus saugumo sumetimais apmokyta vadinamosios vengiamojo vairavimo technikos.

Juokaujama, kad tokios pamokos, kurios neretai išveda poras iš kantrybės, yra tikras pavojus šiems įsimylėjėliams.

Meghan Markle ir princas Harry

Nors britų karališkosios šeimos nariai į oficialius renginius yra vežami vairuotojų, neretai, ypač laisvalaikiu, jie patys sėda prie automobilio vairo. Šaltinių teigimu, 36 metų Meghan labai mėgsta vairuoti ir ateityje planuoja vairuoti pati.

Taip pat skelbiama, kad Meghan siekia gauti laikiną britišką vairuotojo pažymėjimą. O tam, kad gautų nuolatinį pažymėjimą, ji turės išlaikyti teorinį ir praktinį vairavimo testą.

Verta paminėti, kad gyvendama Kanadoje ir vaidindama seriale „Suits", Meghan buvo pasirašiusi VIP kontraktą su bendrove „Audi North America" ir vairavo 40 tūkst. svarų sterlingų kainavusi visureigį „Audi Q5". Tačiau praėjusį rugsėjį ji nutraukė sutartį keliais mėnesiais anksčiau, kai veikiausiai jau ruošėsi persikelti pas Harry į Londoną.

Meghan Markle ir princas Harry

Kaip daro daugelis automobilių kompanijų, „Audi" nuomoja savo automobilius garsenybėms už itin palankią kainą, kad jos jomis važinėtų ir taip reklamuotų. Manoma, kad Meghan yra neoficiali „Audi" ambasadorė jau mažiausiai ketverius metus. Kalbama, kad gavusi britišką vairuotojo pažymėjimą ji gaus ir „Audi" automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)