42 metų dainininkas negalėjo susilaikyti neprabilęs apie savo šeimą ir džiugiai kreipėsi į minią: „Prieš maždaug 12 savaičių tapau tėčiu. Galiu jums pasakyti du labai svarbius dalykus: dievinu savo mažylius. Be proto myliu“.

Žinoma, dainininkas nepamiršo ir savo ilgametės mylimosios 36 metų A. Kurnikovos, su kuria artimai bendrauja jau 16 metų. Pora susipažino dainos „Escape“ klipo filmavimo aikštelėje: „Tiesą sakant, tai trys dalykai: myliu savo merginą ir be proto myliu jus visus, susirinkusius čia“.

Savo privatumą itin sauganti pora, kurios viešumoje niekas nematė gerus metus, visą pasaulį kaip reikiant nustebino žinia, kad susilaukė dvynukų.

E. Iglesias motina Isabel Preysler „Hola“ žurnalui gruodį sakė: „Enrique dabar beprotiškai laimingas“.
Sausį pora paviešino pirmąsias savo atžalų nuotraukas – jos buvo paskelbtos socialiniame tinkle „Instagram“ 12 mln. poros sekėjų. Prie nuotraukų buvo prierašas: „Mūsų akių šviesa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)