Po susitaikymo praėjusių metų spalį Selena ir Justinas ir vėl laiką leidžia atskirai. Šaltiniai teigia, kad S. Gomez panoro skirti daugiau laiko sau. Ir vėl užmegzdama santykius su buvusiu mylimuoju ji ne kartą sakė, jog dėl jų išsiskyrimo buvo kaltas motinos spaudimas. Atlikėjos mama taip pat patvirtino, jog nėra laiminga dėl šių santykių.

Dėl poros santykių itin džiaugėsi tik Justino mama, kuri sakė, kad visada mylėjo Seleną ir jautė, jog ši jai yra tarsi tikra dukra.

Justinas Bieberis ir Selena Gomez

„Selena yra labai delikati. Jos sugrįžimas į viešumą po operacijos ir sveikatos problemų buvo nelengvas. Ypač dėl nesutarimų jos asmeniniame gyvenime tarp jos mamos ir Justino. Dabar ji skiria laiką sau. Tai ne pirmas kartas kai ji to imasi. Ji nori atstatyti santykius su mama, kurie šiuo metu ir yra jos prioritetų sąrašo viršuje. Ji tikrai nenorėjo slėpti savo santykių nuo mamos, o jų santykiai su Justinu niekada nebuvo stabilūs“, – sakė atlikėjos šaltinis.

Jo teigimu, jie nuolatos turėjo nemažai nesutarimų, tačiau būtų nenuostabu, jog ir vėl grįžtų vienas pas kitą. Tačiau kol kas Selenos pozicija atrodo gana rimta. Tiesa, Justinas kol kas nieko nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)