Prie nuotraukų pati Khloe paliko įrašus, kuriuose – daugybė džiaugsmingų emocijų. „Tai buvo pati nuostabiausia kūdikio sutiktuvių šventė“, – rašė Khloe ir pridūrė, kad meilė tiesiog tvyrojo ore.

Khloe ir jos mylimojo Tristano Thompsono kūdikis pasaulį turėtų išvysti jau visai netrukus. Beje, sienelę rožinės šventės metu ir puošė užrašas su mylimojo Tristano pavarde – „Baby Thompson“ (liet. Thompson kūdikis).

Žinią apie nėštumą Khloe viešai patvirtino tik būdama septintą mėnesį nėščia. Kaip jai pavyko taip ilgai nuslėpti nėštumą? Ji teigia, jog labiausiai gelbėjo didžiuliai apkritę paltai, po kuriais plėvesavo laisvos suknelės. Šis derinys sukūrė iliuzijos efektą. Taip pat ji visuomet priderindavo didžiulę rankinę, kuri taip pat nukreipė dėmesį nuo pilvuko.

💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 11, 2018 at 6:49pm PDT

„Tą patį šviesios spalvos paltą dėvėjau daugybę kartų per šešis nėštumo mėnesius ir niekas mano nėštumo nepastebėjo. Aš neišeidavau iš namų be palto. Tai labai patogu ir pridengia augantį pilvuką“, – paslaptimis dalinosi K. Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)