L. Messi savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nespalvota nuotrauka, prie kurios prirašė: „Sveikas, Ciro! Ačiū Dievui, viskas praėjo puikiai. Mama ir jis jaučiasi gerai. Mes labai laimingi!“

Pagausėjusios šeimos nuotrauka socialiniame tinkle pasidalijo ir L. Messi žmona. „Net negaliu apibūdinti tos meilės, kurią jaučiu tau. Sveikas atvykęs, Ciro“, – prie nuotraukos rašė Antonella.

„Mažasis broliukas atkeliauja“, – tokiais žodžiais futbolininko Lionelio Messi žmona patvirtino, jog laukiasi ir porai gims berniukas. Apie tai moteris taip pat pranešė socialiniame tinkle „Instagram“ dar praėjusių metų lapkritį.

Lionelis Messi su mylimąja Antonella susituokė pernai vasarą. Pora pažįstami daugiau kaip du dešimtmečius, nuo tada, kai Lioneliui buvo vos devyneri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)