Užsienio naujienų portalo šaltinių duomenimis, ji nusprendė visiškai nutraukti karjerą.

„Cameron nuolat užplūsta viliojantys filmų scenarijai, tačiau tai jos nedomina. Ji laiminga, įsimylėjusi ir nori gyventi visiškai nevaržomai“, – teigė šaltinis.

Cameron su savi vyru Benji susipažino 2014-aisiais. Porą supažindino Nicole Richie. Po septynių mėnesių draugystės jiedu susituokė draugų apsuptyje aktorės namuose Beverli Hilse.

Cameron Diaz ir Benji Madden

Beje, leidinys „US Weekly“ apie tokius Cameron ketinimus pranešė dar sausį. „Cameron nenori grįžti į darbus. Ji mėgaujasi būdama namų šeimininke bei žmona. Ir labiau už viską ji norėtų tapti mama. Pora lyg stebuklo laukia ir vaikelio“, – „US Weekly“ teigė šaltinis.

Dar 2016 metais pati Cameron viename interviu yra kalbėjusi: „Pirma mintis, kuri šovė į galvą vos pamačius savo vyrą, buvo: „Jis karštas“. Žinote, man daugiau nieko nebereikia, aš turiu savo vyrą“.

Tąkart ji kalbėjo, kad atrado tikrąją gyvenimo meilę. „Tai žmogus, su kuriuo noriu gyventi visą gyvenimą“, – sakė ji.

Cameron su vyru:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)