17
Kitas

Iš pradžių trikdė, vėliau tapo malonu

O štai jos filmavimų aikštelės vaikutis kaip tik įmanydamas viešumos vengė nepaisant glaudžių ryšių su pramogų pasauliu. Neturėtų nė kiek stebinti, kad įžūliąją paauglę ketverius metus itin populiariame seriale vaidinusi Madison De La Garza ūgtelėjo ir pasikeitė. Tiesa, merginai, kurią daugelis seniai įsidėmėjo, teko nemažai iškęsti dėl savo išvaizdos. M. De La Garza teko patirti, kas yra pačios žiauriausios patyčios. Nuo ankstyvos vaikystės ją taip pat lydėjo ir nuolatinė įtampa dėl dalyvavimo kastinguose, o taip pat ir filmavimų metu.

Dabar ji jau nebėra E. Longorios dukra ekrane. Įsitraukusios į kitokių projektų įgyvendinimą M. De La Garzos įvaizdis šiuo metu visiškai kitoks ir ji ankstesniems savo gerbėjams tapusi kone neatpažįstama. Laikas sužinoti, kaip gi pasikeitė jos išvaizda ir kuo ji tapo dabar.

17
Kitas

Iš pradžių trikdė, vėliau tapo malonu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)