Vis tik teismo ekspertizė patvirtino, kad jos mirčiai iš dalies turėjo kokainas ir jo vartojimo sukelti padariniai.

Su W. Houston santuokoje gyvenęs nuo 1992 iki 2007 m. vyras linkęs atmesti narkotikų kaip jo buvusios žmonos mirtį sukėlusios priežasties versiją. Tiesa, dabartinė jo žmona ir vadybininkė Alicia Etheredge-Brown interviu patvirtino, kad 2012 m. Los Andželo viešbučio vonioje negyvos rastos W. Houston organizme aptikta narkotinių medžiagų.

Paklaustas, kokia gi, jo manymu, buvo W. Houston mirties priežastis, jis atsakė, kad jos širdis buvo sudaužyta.

Ištyrus mirusios W. Houston kūną nustatyta, kad viename jos kraujo mililitre buvo 0,58 mikrogramo kokaino.

Maža to, jos organizme aptikta marihuanos, nerimą malšinančių, raumenis atpalaiduojančių ir alergijos simptomus slopinančių vaistų pėdsakų. Tiesa, buvo padaryta išvada, kad receptiniai vaisai netapo dainininkę ištikusios mirties priežastimi.

Dukters mirties tyrimas – nebaigtas reikalas

B. Brownas patikino vis dar laukiantis tiesos ir dėl jo bei W. Houston dukters Bobbi Kristinos Brown mirties. 2015 m. savo namuose Atlantoje vonioje ji rasta nereaguojanti į aplinką. Nustatyta, kad 22-ejų B. K. Brown buvo apsvaigusi nuo narkotikų, o mirė ji nuo dėl panirimo į vandenį ją ištikusio plaučių uždegimo ir smegenų pažeidimų.

Nors tuometinis jos vaikinas Nickas Gordonas pripažintas teisiškai atsakingu už šią mirtį, bausmė jam nebuvo skirta. B. Brownas reiškė pyktį dėl vis dar laisvėje vaikštančio N. Gordono.

Jie vis tiek mane myli

B. Brownas jau kelerius metus nevartoja draudžiamų preparatų ir mėgina atgaivinti savo karjerą po kalėjime atliktos bausmės. Jo teigimu, blaiviam jam išlikti pavyksta dėl paprasčiausios priežasties. „Meilė savo vaikams, - patikino jis. – Meilė, kurią jie man suteikia. Vyresnieji mano vaikai žino viską apie mane ir vis tiek mane myli.“

Šiuo metu jis bendradarbiauja su prodiuseriais Teddy Riley bei Hennethu Edmondsu ir įgyvendina naujus projektus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)