Dėmesį aktorė patraukė, kai kilstelėjusi vilkėtą mados namų „Dior“ suknelę ji su vyno taure rankoje lipdama per kėdžių eiles skubėjo į savo vietą. Laimei, šį kartą ji bent jau nenukrito.

Prieš tai, eidama raudonu kilimu, ji taip pat fotografams pozavo keisčiausiomis pozomis, tad nenuostabu, jog socialiniuose tinkluose iškart pasklido kalbos, kad J. Lawrence galėjo padauginti vyno. Būtent su vyno taure ji užfiksuota daugelyje nuotraukų.

27-erių J. Lawrence į apdovanojimų teikimo ceremoniją atvyko pasipuošusi platinine blizgiais žvyneliais dekoruota „Dior“ kurta vakarine suknele, prie kurios buvo priderinti aukštakulniai, rašo „People“.

Aktorės stilistės Jill Lincoln ir Jordan Johnson prieš renginį pasidalino įdomia informacija apie aktorės suknelę, papasakodamos, kad šis vakarinis drabužis buvo tobulinamas iki pat paskutinės akimirkos.

„Siūta iki pat pabaigos. Labai dėkojame „Dior“ komandai – mes jus mylime!“ – džiaugėsi J. Lincoln ir J. Johnson.

Kitos ceremonijos akimirkos:

Svečiai ant raudonojo kilimo:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)