Ž. Friskės advokatai įsitikinę, kad apsigyventi užmiesčio name Pamaskvėje yra D. Šepeliovo svajonė. Jie teigia, kad laidų vedėjas jau netrukus gali šią svajonę įgyvendinti, ir yra pasiryžę jam sutrukdyti. Šis namas, pasak Ž. Friskės tėvų, buvo pirktas už dainininkės pinigus, tačiau D. Šepeliovas pusę namui išleistos sumos vėliau turėjo grąžinti. Tačiau jis iki šiol nepadengė šios skolos.

2013 metais, netrukus po to, kai Ž. Friskė išgirdo siaubingą diagnozę, D. Šepeliovas iš jos sąskaitos pasiėmė stambią sumą pinigų ir nupirko užmiesčio namą. Pagal susitarimą televizijos laidų vedėjas dainininkės vardu turėjo nupirkti tik pusę namo ir sklypo, o likusią dalį jis turėjo išpirkti už nuosavas santaupas, tvirtina Ž. Friskės šeimos advokatai.

„Tuo metu jis neturėjo pinigų. Jis pažadėjo, kad pinigus už savąją pusę jis grąžins vėliau. Šiam namui Dmitrijus išleido iš viso 38 mln. rublių. Iš jų 36 mln. rublių buvo pakloti už sklypą, o 2 mln. – už patį namą“, - teigė advokatai. Jų vertinimu, D. Šepeliovo skola Ž. Friskės šeimai siekia pusę šios sumos – 19 mln. rublių.

„Komsomolskaja pravda“ rašo, kad dėl ligos Žana taip nė karto ir neapsilankė šiame kotedže, o D. Šepeliovas kartu su vaiku iki šiol gyvena nuomojamame bute. Po Ž. Friskės mirties dainininkės namo pusė buvo padalyta vienodomis dalimis jos sūnui Platonui ir jos tėvams. Pastarieji po ginčų su D. Šepeliovu atsisakė įleisti jį į kotedžą. Kad susitaikytų, Vladimiras ir Olga Friskės atsisakė savos namo dalies ir ją užrašė savo anūkui Platonui. Taigi dabar pusė namo priklauso berniukui, o likusi pusė – D. Šepeliovui.

Atsinaujinusį konfliktą pakurstė tai, kad D. Šepeliovas, pasak Žanos tėvų, tyčia trukdo jiems bendrauti su anūku. „Neseniai sužinojome, kad D. Šepeliovas ketina persikelti į šį namą. Tačiau jis taip ir neįvykdė savo pažado – nesumokėjo artimiesiems 19 mln. rublių už pusę šio nekilnojamojo turto. Jeigu taip, mes keliame D. Šepeliovui ieškinį teisme“, - pranešė Ž. Friskės advokatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)