Dukrelės Chicago nuotrauka „Instagram“ tinkle Kim pasidalijo vos prieš kelias dienas. Tačiau tai nėra pirmasis jos debiutas. Pirmąjį kartą trečiąjį vaikelį visas pasaulis galėjo išvysti prieš tris savaites – Kylie Jenner paviešintame vaizdo įraše, kuriuo ji pranešė apie savo dukros gimimą.

Vaizdo įraše užfiksuota akimirka, kai teta Kylie laiko savo dukterėčią ant rankų. „Ji visiškai kitokia“, – vaizdo įraše taria Kylie, žiūrėdama į vos kelių dienų amžiaus Chicago.

Chicago, kurią šeimai pagimdė surogatinė motina, šeimoje auga kartu su vyresne seserimi bei vyresniu broliu.

Kim Kardashian su Chicago

Pirmoji pasaulį išvydo Kim dukra North. Mergaitė pasauliui buvo pristatyta tik sulaukusi dešimties savaičių. Savo dukrą pasauliui pora pristatė Kylie Jenner laidos metu.

North West

Sūnaus Sainto, kuriam dabar dveji, nuotrauką „Instagram“ tinkle Kim paviešino Anapilin iškeliavusio Robo Kardashiano gimtadienio proga. Prie nuotraukos ji rašė: „Šiandien mano tėčio gimtadienis. Žinau, kad jam nebūtų buvę nieko svarbiau, nei susipažinti su savo anūkais. Todėl norėjau su visais jumis pasidalinti šia Sainto nuotrauka“.

Saintas pasauliui buvo pristatytas sulaukęs trijų mėnesių.

Saint West (K. Kardashian nuotr.)

Pasaulio žiniasklaida ir gerbėjai suskubo lyginti šiuos tris vaikų pristatymus pasauliui ir pastebėjo vieną svarbią detalę. Pirmuosius du vaikus, kuriuos pagimdė pati Kim, pora nuo milijonų akių saugojo net kelis mėnesius, o dukrelę, kurią pagimdė surogatinė motina, pasaulis išvydo jau po kelių dienų.

Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)