„Laimei ar nelaimei, tik aš galiu tai valdyti, – leidiniui „The Sun“ kalbėjo R. Williamsas. – Sergu liga, kuri nori mane nužudyti ir ji mano galvoje. Turiu nuo to apsisaugoti.“

Apie savo ligą Robbie kalbėjo paslaptingai: „Daugumą laiko esu žmogus, turiu žmogišką patirtį, bandydamas susidoroti su išbandymais ir bėdomis. Tai vyksta mano ausyse“.

Robbie teigimu, jo gyvenimas yra „panašūs amerikietiški kalneliai“, kokius išgyveno ir George'as Michaelas. „Tai, ką turėjau išgyventi, prie ko buvau labai arti... Tai tartum „eiti kartu su Dievo malone“. Tai buvo taip arti tiek daug kartų“, – kalbėjo R. Williamsas.

Vienas garsiausių britų atlikėjų per daugybę metų trukusią karjerą išties žengė ne tik rožių žiedlapiais klotu keliu. Jis kovojo ir su priklausomybe narkotinėms medžiagoms. Tuo metu, įvardydamas suvartojimų narkotinių medžiagų mastą, jis teigė, kad „iki mirties buvo likusios vos 24 valandos“.

2007 metais jis gydėsi reabilitacijoje. Jis vardijo, kad buvo priklausomas net nuo kelių skirtingų narkotinių medžiagų, tarp jų ir pačios stipriausios.

Jis yra atviravęs ir apie depresiją. Robbie teigimu, šlovė tą depresiją tik paaštrino.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)