O viskas prasidėjo nuo šanso, kurį suteikė ne kas kitas, o dainininkė Katy Perry. „Ji sakė, kad žiūrinėjo „Instagram“ ir aptiko mano puslapį, – pasakojo paauglys, prisimindamas savo pirmąjį susidūrimą su pop muzikos žvaigžde. – Ji parašė mums elektroninį laišką ir pasakė, „Ei, tu esi gana kietas. Noriu, kad per „Saturday Night Live“ išeitum su manimi ant scenos.“

Žinoma, R. Horningas, jau sulaukęs dėmesio socialinėje žiniasklaidoje dėl į „Instangarm“ keliamų juokingų šokių vaizdo įrašų, K. Perry pasiūlymą priėmė. 2017 metų gegužę jis pasirodė ant „Saturday Night Live“ scenos, užsidėjęs ant pečių tai, kas netrukus tapo jo skiriamuoju aksesuaru – „Sprayground“ kuprinę. Mosuodamas rankomis pirmyn ir atgal bei judindamas klubus, R. Horningas išlaikė rimtą veido išraišką – šis judesys per vieną vakarą jį pavertė žvaigžde, žinoma „Backpack Kid“ vardu.

„Buvo gana smagu, – pripažino paauglys, pasakodamas apie laiką, praleistą populiariame šou. – Ne kiekvieną dieną pasirodai per nacionalinę televiziją kartu su viena didžiausių šalies garsenybių.“
Tačiau net ir po trumpo pasirodymo „Saturday Night Live“, R. Horningo sėkmė nesibaigė.

Po to, kai jis sušoko K. Perry krepšiniui skirtame muzikiniame vaizdo klipe „Swish Swish“, jo populiarumas socialinėje žiniasklaidoje ėmė augti kaip ant mielių. Netrukus jis jau mėgavosi naujais šokių pasirodymais, rėmėjų pasiūlymais ir netgi muzikine karjera. Šių metų vasario 14 dieną R. Horningas pristatė savo pirmojo singlo „2 LITT“ muzikinį vaizdo klipą, kurį jis įrašė kartu su „SoundCloud“ artistu Swag Hollywood.

Katy Perry „Swish Swish“:

„Mes su tuo ilgai užtrukome ir viliamės, kad muzika bus… tai, kuo ateityje mėgausiuosi, – sakė reperiu svajojantis tapti šešiolikmetis. – Ir per savaitė mes sulaukėme daugiau kaip 100 tūkstančių [peržiūrų]!“

Daina „2 LITT“ nebus vienintelis jo muzikinis bandymas. R. Horningas prisipažino, kad kartu su Swag Hollywood „kuria daug muzikos, kuri ateityje bus išleista“.

„The Backpack Kid“ Swag Hollywood „2 LITT“:

Nors vaikinui patinka kurti muziką, jis nėra apsisprendęs dėl savo ateities – bent jau kalbant apie mokyklą. „Tikiu, kad švietimas kiekvienam jaunam žmogui yra labai svarbus. Visada reikia baigti… Vidurinė mokykla – privaloma, – kalbėjo R. Horningas. – Koledžas? Jeigu mokysiuosi koledže, tai greičiausiai bus internetinė mokykla. Tačiau jeigu man seksis išties gerai, tuomet galiu eiti į koledžą arba neiti.“

R. Horningas pripažino, kad „mokyklos per daug nemėgsta“, todėl jam labiau patiktų mokytis iš praktikos, užuot studijavus muziką universitete.

Ateityje jo laukia daugybė galimybių. Pasak paauglio, jo šokimas „turėjo būti komedija“, todėl neslėpė norintis sudalyvauti „komedijos žanro kine ar televizijos šou“. „Manau, man sektųsi gana gerai vaidinti“, – nesikuklino jis.

Dabar R. Horningas stengiasi suderinti mokyklą su „influencerio“ karjera (šiuo metu jis gali pasigirti daugiau kaip 1,6 milijono „Instagram“ sekėjų). Jis tvirtino N. Swift, kad šiuo metu tariasi dėl bendradarbiavimo su „Sprayground Backpacks“ – kompanija, su kurios kuprinėmis jis nuolat pasirodo.

Russellas Horningas

Taip pat artimiausioje ateityje jis planuoja pasirodyti su „Harlem Globetrotters“. Kalbėdamas apie artėjantį savo pasirodymą jis įspėjo: „Tai bus beprotiška“. R. Horningas krepšinio rungtynėse yra pasirodęs ir anksčiau, tarp jų „Sacramento Kings“ varžybose 2017 metų lapkritį, tačiau tikisi, kad ateityje jų bus dar daugiau, nes jam prie širdies „NBA draugiškumas šeimai“.

Taigi, be didelių planų pasirodyti NBA, ar R. Horningas ruošiasi sukurti naujų judesių, be to, kuris jau tapo jo prekės ženklu? Viskas įmanoma, tačiau jis vis dėlto abejoja, kad įvaldys kitą šokio stilių, kuris galėtų tapti jo skiriamuoju ženklu. „Praeityje bandžiau daryti kitus judesius, tačiau kiti judesiai nebuvo tokie, kokie turėjo būti…“, – prisipažįsta jis ir priduria, kad ketina ir toliau atlikti tą, kuris pavertė jį pasauline žvaigžde.

Dar labiau stebina ta žinia, kad jį išgarsinusi dainininkė jo net neseka „Instagram“. Taip, supratote teisingai – K. Perry, anksčiau sakiusi „susirasti jį“ socialinėje žiniasklaidoje, prie jo paskyros net neprisijungė.

„Ne, nemanau, kad ji seka“, – prisipažino R. Horningas. Ir nors kitus paauglius ši žinia gali liūdinti, pats R. Horningas visai neišgyvena, kad dainininkė neseka „Backpack Kid“. „Ji dėl manęs padarė tiek daug, kad man iš tikrųjų net nereikia, kad ji sektų. Turiu omeny, kad jei sektų, būčiau dėkingas, tačiau vertinu viską, ką ji dėl manęs jau padarė“, – tikino paauglys.

Atrodo, kad R. Horningas moka ne tik juokingai judėti, bet ir turi neblogą galvą ant pečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)