Tačiau pirmadienį, sausio 26 dieną, žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour nustebino pasirodžiusi be saulės akinių. Tai - itin retas atvejis, mat šis aksesuaras jau seniai tapo neatsiejama jos įvaizdžio dalimi, o be jos A. Wintour gali būti net sunkiai atpažįstama.

Šį kartą tai buvo Mertropoliteno meno muziejaus Kostiumo instituto pavasario ekspozicijos išankstinė peržiūra, kurioje taip pat pristatyta 40 bažnytinių ceremonijų drabužių ir liturginių aksesuarų iš Vatikano.

Ekspozicijos pristatyme Romoje A. Wintour draugiją palaikė Donatella Versace ir Vatikano kultūros ministras, kardinolas Gianfranco Ravasi. Jie galėjo grožėtis Vatikano lobiais – brangakmeniais puoštomis mitromis, popiežiaus tiaromis ir aukso siūlais siuvinėtu popiežiaus apsiaustu – kurie netrukus iškeliaus į Niujorką.

Regis, A. Wintour savo aprangą priderino prie G. Ravasi. „Palazzo Colonna“ rūmuose, kurie kažkada buvo popiežiaus rezidencija Romos centre, vykusiame prabangiame renginyje ji pasirodė vilkėdama raudonos ir juodos spalvų aksomo suknelę.

Kiek anksčiau šį mėnesį Londono mados savaitėje „Vogue“ redaktorė sėdėjo garbingoje vietoje šalia karalienės Elžbietos II. A. Wintour „kaimynais“ pirmoje eilėje per įvairius mados šou yra buvę Oprah Winfrey, Davidas Beckhamas ir Kim Kardashian.

Įprasti A. Wintour įvaizdžiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)