Spalio 16 d. „Radiocentro“ eteryje ji buvo paskelbta užėmusi trečią vietą. Vaido iš „Dangaus“ daina „Myliu“ aplenkė net tokio ryškumo Lietuvos popmuzikos žvaigždes, kaip Atlanta, B‘Avarija, net Liną su Simona, kurių daina „Fight For Love And Freedom“ kaip naujiena pateko tik į 13 TOP 20 vietą.

Vaido kuratoriai Saulius Urbonavičius – Samas ir Egidijus Dragūnas pasistengė padaryti viską, kad atskleistų jauno studento talentą ir sukurtų aukščiausios kokybės muzikinį produktą. „Vaido perdainuota daina „Myliu“ profesionalioje „Dangaus akademijos“ studijoje buvo įrašyta iškart po to, kai ją išsirinko „Radiocentro“ programų direktorius ir „Dangaus“ Komisijos narys Donatas Bučelis“, - džiaugėsi Samas. Jis teigė Vaidui linkįs „neužmigti ant laurų“ ir sako neabejojantis, kad Vaidas gali tikrai daug pasiekti.

„Labai džiaugiausi, kai D.Bučelis išsirinko būtent mano dainą. Bet net negaliu nusakyti savo džiugesio, kai Andrius Mamontovas pranešė apie mano dainos populiarumą. Tai neįtikėtina!“ – sekmadienio vakare jausmų neslėpė Vaidas. „Sergu už kiekvieną iš mūsų „Danguje“, bet ir už save – visur ir visada. Bet puikiai suprantu, kad be bendraminčių palaikymo vienas mažai ką nuveikčiau. Dėkoju visiems tūkstantį kartų“, - sakė Vaidas, kuris jau visą savaitę „Radiocentre“ vadinamas nauju kūrybiniu pseudonimu „Vaidas iš Dangaus“.

Tą patvirtino ir kiekviename gyvo garso koncerte brolį labai aktyviai palaikantis Donatas Baumila: „Išsiuntėme gausybę sms žinučių, balsavome internete. Neabejoju, kad Vaidas – vienas iš geriausių“.

LIETUVOS TOP 20 skamba kiekvieną sekmadienį nuo 16 iki 18 valandos. Tai „Radiocentro“ klausytojų objektyviai išrinktas populiariausių lietuviškų dainų savaitės dvidešimtukas.Už dainas į Lietuvos Top 20 galima balsuoti www.rc.lt arba iš mobiliojo telefono: reikia surinkti tekstą LTD, padaryti tarpą, tada užrašyti dainos, už kurią balsuojama kodą. Tokią žinutę reikia siųsti numeriu 1601. Žinutės kaina 1 litas. VAIDO IŠ DANGAUS dainos „Myliu“ kodas 1565.

Žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus“ per TV3 rodomas pirmadieniais – ketvirtadieniais 20.30 val., penktadieniais – 20.00 val. Kiekvieną šeštadienį 19.05 val. TV3 tiesiogiai transliuoja gyvo garso savaitės finalo koncertą, kuriame pasirodo penki tą savaitę geriausiai pasiruošę studentai ir fantomas.