Holivude gausu aktorių, turinčių dvynius, tad kas gi tos garsiosios žvaigždės, turinčios žemiškus gyvenimus gyvenančius brolius ir seseris? Pristatome penkis garsiausius!

Vinas Dieselis ir visiška jo priešingybė – brolis dvynys

Frazė „tarsi du vandens lašai“ – tikrai ne apie brolius Marką (tikrasis Vino Dieselio vardas) ir Paulą Vincentą. Niekuomet nematę savo tikrojo tėvo, būdami trejų broliai gavo patėvį bei jaunesniuosius brolį ir seserį. Berniukų įtėvis – aktorinio meistriškumo dėstytojas, užkrėtęs juodu meilę kinui. Taip Vinas tapo garsiu aktoriumi, kurio sąskaitoje kelios dešimtys vaidmenų įvairiuose filmuose iš kurių garsiausi „Rydikas“ serijos (angl. „Riddick“) ir „Greiti ir įsiutę“ (angl. „The Fast and the Furious“) serijų filmai. Naujausią dalį „Greiti ir įsiutę 8” (angl. “Fate of the Furious”, 2017) gali pamatyti
vaizdo transliacijų internetu platformoje viaplay.lt arba „TV1000 Premium“ kanalu ir Lietuvos žiūrovai.

Vinas Dieselis (Markas Sinclairas). 2002 m.

Vino Dieselio brolis dvynys Paulas nusprendė mieliau likti už kadro ir Holivude ėmėsi kino filmų montuotojo duonos. Priešingai negu socialinius tinklus ir viešus renginius dievinantis V. Dieselis, Paulas pastarųjų kratosi ir niekuomet nedalyvauja masiniuose susibūrimuose. Skiriasi ir brolių išvaizda – raumeningojo plikio brolis – vešliais plaukais galintis pasigirti Paulas, kurio išvaizdą V. Dieselis lygina su anapilin išėjusio draugo, serijos „Greiti ir įsiutę“ filmuose vaidinusio aktoriaus Paulo Walkerio išoriniais duomenimis.

Nepaisant skirtingo gyvenimo būdo ir charakterių, broliai palaiko artimus santykius ir neatmeta galimybės drauge dirbti ties vienu filmu, o kardinalius asmenybių ir išvaizdos skirtumus įvardija kaip „didžiausią šeimos paslaptį“.

Gražuoliai Johanssonai ir bendra jųdviejų aktorystės pradžia

Karjeras pradėję kaip kino aktoriai, dvyniai Scarlett ir Hunter Johanssonai drauge suvaidino vos viename filme, o į karjeros aukštumas šovus sesers karjerai, brolis dvynys metė kiną ir pasuko politikos link.

Scarlett ir Hunteris Johanssonai

Šiandien ilgai ir kruopščiai savo karjerą kūręs Hunteris – garsus politikas, dirbęs JAV prezidento Baracko Obamos administracijoje, o Scarlett – viena karščiausių Holivudo aktorių ir režisieriaus Woody Alleno mūza, kurios sąskaitoje tokie filmai kaip „Dvasia šarvuose“ (angl. „Ghost in The Shell“, 2017), „Auklės dienoraštis“ (angl. „The Nanny Diaries“, 2007) ar „Donžuanas“ (angl. „Don Jon“, 2013).

Holivudo gražuoliais vadinami dvyniai Johanssonai – artimi draugai. Hunteris neretai lydi seserį kino apdovanojimuose ir raudonojo kilimo renginiuose, o ši palaiko jam draugiją politikų vakarienėse. Tekėdama už aktoriaus Ryano Reynoldso, aktorė net dusyk atidėjo vestuvių ceremoniją, nes joje nebūtų galėjęs dalyvauti brolis! Sutuoktiniams pasukus skirtingais keliais, skyrybas Scarlett padėjo išgyventi ne kas kitas, o artimiausia jos siela vadinamas Hunteris.

Eva Green ir jos didžiausia gerbėja – sesuo dvynė

Nedaug kas žino, jog viena ekscentriškiausių Holivudo aktorių, apsinuoginti prieš kino kamerą niekuomet neatsisakanti prancūzė Eva Green turi seserį dvynę.

Eva Green

Filmų „Nuodėmių miestas 2“ (angl. „Sin City: A Dame To Kill For“, 2014) ir „300: Imperijos gimimas“ (angl. „300: Rise of an Empire“, 2014) žvaigždė vaikystėje siekė tapti egiptologe ir net negalvojo apie kiną. Būdama 14-os mergaitė pakeitė nuomonę ir ėmė svajoti apie Holivudą, o jos 2 minutėmis jaunesnė sesuo Joy Green Holivudo blizgesiu taip ir nesusiviliojo. Mieliau sesers šešėlyje liekanti ir viešumos vengianti moteris studijavo verslo vadybą, o šiandien gyvena Normandijos regione Prancūzijoje, kur veisia arklius ir tikina mėgstanti žiūrėti filmus, kuriuose vaidina garsioji dvynė Eva Green.

Prieš srovę – Fiennes aktorių dinastijoje atsidūręs aplinkosaugininkas

„Įsimylėjusiu Šekspyru“ dėl jį išgarsinusio vaidmens vis dar vadinamas aktorius Josephas Fiennes negalėtų skųstis brolių ir seserų gausa – šešių vaikų šeimoje užaugusio vyro giminės noriai darbuojasi kino pramonėje. Bene garsiausia šeimos atžala – dviem Oskarams nominuotas aktorius Ralphas Fiennes (filmų „Šindlerio sąrašas“ ir „Ištikimasis sodininkas“ žvaigždė), kurį vejasi kompozitorius Magnus Fiennes bei režisierės Martha ir Sophie Fiennes.

Serialas "Kamelotas", aktorius Josephas Fiennesas

Šeimos pėdomis nepasekė vos vienas vaikas – aktoriaus J. Fiennes brolis dvynys Jacob, pasirinkęs aplinkos apsaugos specialisto kelią. Viešumo vengiantis, interviu nedalinantis vyras drauge su artimaisiais niekuomet nesirodo raudonojo kilimo renginiuose ir nekomentuoja savo santykių su šeima, o pastaroji gerbia jo profesinį apsisprendimą ir privatumą, tad apie Jacobą interviu užsimena vos keletu skurdžių žodžių.

Dėl brolio mirti pasiryžęs Ashtonas Kutcheris

Priešingai negu sveikata ir laime apdovanotas Ashtonas, aktoriaus brolis dvynys Michaelas gimė turėdamas širdies ydą bei sirgdamas cerebraliniu paralyžiumi. Paauglystėje vaikinas patyrė klinikinę mirtį ir buvo pasmerktu mirčiai. Beprotiškai brolį mylintis ir dėl jo sveikatos sutrikimų išgyvenantis paauglys Ashtonas nusprendė, jog lengviausias būdas išgelbėti brolį – nusižudyti, padovanojant jam savo širdį. Laimei, aukų neprireikė – jau netrukus Michaelo krūtinėje ėmė plakti donoro širdis.

Ashtonas ir Michaelas Kutcheriai

Šiandien Michaelas – labdaros organizacijų, padedančių cerebraliniu paralyžiumi sergantiems žmonėms, atstovas bei profesionalus koučingo specialistas, garsėjantis motyvacinėmis kalbomis. Gyvenimo džiaugsmu trykštantis vyras – dažnas raudonojo kilimo svečias – Michaelas niekuomet neatsisako palydėti brolį į Holivudo kino apdovanojimus ir premjeras bei tikina tai darantis dėl noro „pakeisti aplinką“.

Garsus komedijų aktorius A. Kutcheris tikina, jog už tai, kuo ir kokiu jis yra, gali dėkoti tik broliui, išmokiusiam jį daugybės dalykų. Artimus santykius palaikantys vyrai vienas kitą vadina geriausiais draugais ir dėkoja jų neišskyrusiam likimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)