Victoria šioje industrijoje nėra naujokė, priešingai – jos pramintais mados takais jau seka debiutuojantys dizaineriai, kurie, įkvėpti minimalistinio V. Beckham stiliaus, pamažu keičia kasdienių moterų drabužines.

Ne paslaptis, jog darbas biure nemažai moterų daliai yra ir prakeikimas, ir palaiminimas viename. Tiesa, biuro kėdė nubraižo aiškias aprangos protokolo ribas ir taisykles. Nepaisant aiškumo, tai tampa galvos skausmu, kai spintoje moterys privalo palikti kūrybiškumą ir dalelę savo asmenybės. V. Beckham yra šios srities guru, gelbėtoja ir šviesa tunelio gale – ji yra puikus išpuoselėto miesto moters stiliaus pavyzdys.

Atidžiau pažvelgus į Victorios derinius, nesunku įskaityti kelias labai svarbias jos aprangos detales, kurias suderinus galėsite pati tapti lietuviška Victorios versija.

Plataus kirpimo kelnės

Victoria aštuonis iš dešimties atvejų dėvi plačias kelnes, tai – jos išskirtinio įvaizdžio dalis. Tokio tipo kelnes V. Beckham slepia savo drabužinėje ir demonstruoja savo kolekcijose. Plačias kelnes lengviausia derinti su kiek labiau aptempta viršutine aprangos dalimi, pavyzdžiui, marškiniais – juk eidamos į biurą norite išlaikyti darbingos elegancijos prieskonį. Plačios kelnės reikalauja kiek daugiau dėmesio avalynei – jei esate žemo ar vidutinio ūgio, rinkitės smailianosius aukštakulnius, geriausia – ne aukštesnius nei iki blauzdos.

Žemakulniai batai vizualiai sumažina. Aukštakulniai ne tik suteiks daugiau ūgio, o aprangai – elegancijos, bet ir pagrakštins figūrą. Jei esate aukšta, galite rinktis ir aukštesnio aulo žemakulnius batus – jie puikiai pabrėš jūsų ūgį ir biuro stiliui suteiks kiek maištingesnio prieskonio.

Švarkai ir paltai

Dar viena neatsiejama Victorios stiliaus detalė, netgi viena svarbiausių. Su švarku V. Beckham nesiskiria jokiu oru: ar Londono žiema, ar Kalifornijos vasara – Victoria puošiasi švarkais. Dažniausiai moteris juos derina prie plataus kirpimo kelnių. Leiskite sau pažaisti ir tradicinio kirpimo nuobodžius švarkus pakeiskite kiek žaismingesniais, pavyzdžiui, įneškite spalvų. Biure tinka ir raudona, mėlyna, žalia – šie tonai gali būti ir ryškūs. Renkantis ryškų švarką, atkreipkite dėmesį į tai, kad jis turi būti pagrindinė derinio detalė, dėmesio centras, tad likusias aprangos dalis rinkitės tylesnių spalvų.

Prie ryškaus švarko rinkitės baltus, juodus ar tamsius raudonos, mėlynos, žalios tonus. Ryškūs švarkai biurui turėtų būti neįkyraus dizaino, pavyzdžiui, plačių pečių, bet laisvo kirpimo, su viena saga. Jei turite tokios pat medžiagos sijoną ar kelnes – juos galite įjungti į žaidimą, bet atminkite, jog tuomet turėsite pasirinkti minimalų kiekį aksesuarų. Daugiau dinamikos jūsų biuro stiliuje įneš atskirai dėvimos ryškios kostiumo detalės su kontrastą kuriančiais drabužiais.

Marškiniai

Marškiniai yra Victorios kasdienybė. Daug keliaudama ir nuolat oficialiuose vizituose sutikdama svarbius žmones, V. Beckham stiliaus galvos skausmą sprendžia klasikiniu būdu. Moteris bene kiekviename derinyje vilki marškinius. Šis rūbas skleidžia klasiką ir madą vienu metu. Vilkimi vieni balti marškiniai atrodo nuobodūs tik tuo atveju, jei netinkamai suderinate likusius aprangos atributus. Pamirškite įliemenuotus marškinius su precizišku siluetu – vietoje jų rinkitės plataus kirpimo, glamžytos medžiagos ar puoštus kitų medžiagų detalėmis.

Tokie marškiniai tiks prie raštuotų kelnių ar švarko, sukurs puikų kontrastą tarp ryškesnių spalvų. Biure galite dėvėti sijonus – marškiniai labiausiai tiks prie klostuotų, vidutinio ilgio sijonų, kurie šį sezoną stebins ryškiomis spalvomis.

Daugiau patarimų, kaip atrodyti lyg V. Beckham ir kiekviena stilinga moteris - StiliuSOS.lt puslapyje.

V. Beckham stilius - nuotraukų albume: