Pirmiausiai paaiškėjo, jog Khloe sunerimo, kad žiniasklaida sužinojo apie jos nėštumo pradžią – ji norėjo dar kiek palaukti, kol bus užtikrinta, prieš skelbdama šią naujieną.

Tačiau tokią paslaptį išlaikyti tikrai sudėtinga, ypač, kai Kardashianų šeima gyvena nuolat apsupti dėmesio. Negana to, K. Kardashian nėštumas, kaip ir jos sesers Kim Kardashian, neapsiėjo be komplikacijų.

Šou buvo parodytos akimirkos, kai Khloe sužino, jog jos nėštumui gresia pavojus ir ji gali netekti kūdikio, jei nebus sureguliuotas hormono progesterono lygis.

Tačiau gydymas buvo veiksmingas – vėliau gydytoja pradžiugino – progesterono lygis pakankamas, nėštumas išgelbėtas.

„Galėjo įvykti persileidimas, – sako Khloe ir aiškina, kad būtent dėl šis priežasties norėjo nuslėpti nėštumą. Ji sako, kad reikia palaukti, kol bus aišku, kad vaisius saugus.

Vis tik tai nebuvo vienintelis kartas, kai teko skubėti pas medikus – epizode rodoma, kaip K. Kardashian sukausto skausmas ir ji prašo seserų kuo greičiau skambinti medikams.

„Aš negaliu net paeiti“, – sako Khloe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)