Persų kilmės S. Asgharis gimė 1994 m., vėliau jo šeima iš Irano persikėlė į Ameriką. Gabus vaikinas netruko susirasti darbo, mat laisvą laiką po pamokų leisdavo sporto salėje. Tad nenuostabu, kad jis dirba modeliu ir asmeniniu treneriu, o savo instagramo paskyroje turi 164 000 sekėjų.

Tiesa, jo sesuo Fay taip pat neseniai pradėjo modelio karjerą Los Andžele. Mylintis brolis kaip įmanydamas jai padeda, negaili patarimų.

Tačiau būtent šis faktas, jog jis pats dar tik pradeda siekti svaiginančios karjeros šou pasaulyje, ir priverčia sunerimti Britney aplinką. Tokie santykiai jam yra puikus būdas išgarsėti. Kita vertus, pati žinoma moteris iš tokių kalbų juokiasi ir sako, jog tai tėra pavydas.

Kaip Britney ir Samas susipažino?

Samas vaidino aistringame B. Spears vaizdo klipe „Slumber party" – vaidino atlikėjos susidomėjimo objektą.

Klipe jie vakarieniauja, paskui B. Spears ropoja jo link per stalą, vilkėdama iššaukiamus drabužius ir avėdama ilgus batus, jo akivaizdoje laižo išpiltą pieną rašoma thesun.co.uk..

Samas yra vaidinęs ir daugiau vaizdo klipų.

☀️☀️☀️ @disneyland

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) Сен 10, 2017 в 6:02 PDT

Ar Britney ir Spears pora?

2016 m. lapkritį Samas pasidalino su draugais instagrame nuotrauka, kurioje jie su dainininke kartu, lyg būtų pasimatyme. Bet kai jo ėmė klausinėti, ar tai draugystės pradžia, jis greitai ištrynė nuotrauką.

2017 m. kovo 3 d. B. Spears įkėlė linksmą nuotrauką – joje ji ir Samas valgo jo gimtadienio tortą. Dainininkė parašė: „Mano mažiuko gimtadienis."

Nuo pernai balandžio mėn. pora įkelia daugiau bendrų nuotraukų, o B. Spears mielai dalinasi nuotraukomis ir video iš jų pasimatymų.

Savo šiltus jausmus Britney pademonstravo 2017 m. birželį koncerto Taivane metu – ji pabučiavo Samą į lūpas scenoje.

🎄🎁👠🎄

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) Дек 1, 2017 в 1:25 PST

Ar Britney ir Samas susižadėjo?

Šių metų sausio 10 d. paplūdimyje pamačius ant 36 m. B. Spears kairės rankos piršto spindinį žiedą, kilo gandai apie galimas sužadėtuves. Atlikėja atrodė stulbinamai su bikiniu, bet daugiausia dėmesio sulaukė žiedas.

B. Spears jau buvo du kartus ištekėjusi – 55 valandas už Jasono Alleno Alexanderio, o antrą kartą – už šokėjo Kevino Ferderline'o, su kuriuo susilaukė dviejų sūnų – dvylikos metų amžiaus Seano Prestono ir metais jaunesnio Jaydeno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)