J. Lawrence priklauso organizacijos „Represent.Us." tarybai. Su šia organizacija dažnai bendradarbiauja ir režisierius Davidas O. Russellas.

Ši ne pelno siekianti organizacija kovoja su kyšininkavimu politikoje ir ragina priimti įstatymus prieš korupciją.

J. Lawrence per interviu ET kalbėjo apie būsimą savo filmą „Red Sparrow" („Raudonasis žvirblis"), kuris bus paskutinis prieš jos metines atostogas.

„Kitais metais imu atostogas", - ET sakė aktorė.

„Ketinu dirbti su organizacija „Represent. Us". Bandysiu paskatinti jaunimą vietos lygiu įsitraukti į politiką. Tai neturi nieko bendra su šališka (politika)".

„Tai tiesiog kova su korupcija ir kampanija už tai, kad valstija po valstijos būtų priimti įstatymai, apsaugantys nuo korupcijos ir įtvirtinantys mūsų demokratiją", - teigė ji.

Filme apie šnipus „Red Sparrow" taip pat vaidina Joelis Edgertonas, Charlotte Rampling, Jeremy Ironsas ir Joely Richardson.

J. Lawrence jau seniai garsėja politiniu aktyvumu. 2015 metais ji buvo viena pirmųjų aktorių, įsitraukusių į diskusijas apie atlyginimų skirtumą Holivude.

Praėjusį mėnesį Los Andžele ji kartu su Cameron Diaz ir Adele taip pat dalyvavo 2018 metų Moterų eitynėse, kurios buvo skirtos moterų teisėms ir lygybei.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)