Po virtinės netinkamų santykių Rihanna tapo protingesnė, labiau patyrusi ir ne tokia skubanti. Šią ypatingą dieną ji taip pat mėgaujasi mylimojo Hassano Jameelio dėmesiu bei dovanomis. Jau praėjo kiek daugiau nei aštuoneri mėnesiai nuo oficialios jų santykių pradžios.

Anksčiau draugavusi su kitu atlikėju Chrisu Brownu šiandien moteris sako, kad tai tebuvo laiko švaistymas ir klaida. Žinomas vyras ją ne tik mušė, tačiau ir buvo neigiama asmenybė, kurios charakteris ir sudėtinga asmenybė kenkė ne tik jai, bet ir kitiems jų draugams.

Ji taip pat palaikė artimus santykius su reperiu Drake. Tačiau ir apie šią savo draugystę ji atsiliepia neigiamai. Anksčiau rinkusis netinkamus partnerius Rihanna suprato, kokį vyrą nori matyti šalia savęs.

Hassanas ne tik neturi nieko bendra su muzikos industrija, bet ir yra itin turtingas. Jo šeimai priklauso milijardų vertės verslas ir turtai Saudo Arabijoje. Kol kas pora itin saugo savo privatumą ir vengia kalbėti apie santykius, tačiau sklinda gandai, kad gimtadienio proga jie leidosi į romantišką kelionę bei apipylė dovanomis. Dailymail.co.uk jau buvo rašoma, kad turtuolis savo širdies draugei dovanoja prabangias keliones ir papuošalus.

Ne taip seniai H. Jameelis atlikėjai padovanojo ir kelionę į romantiškąjį Paryžių. Pora kartu keliavo ir į Londoną bei Jamaiką. Šaltiniai kalba, kad jų santykiai darosi vis rimtesni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)