Kaip praneša portalas TMZ.com, internete sekso juostą, kurioje aiškiai galima atpažinti Blac Chyną, išplatino nežinomas asmuo, tad moteris kreipėsi į policiją su prašymu surasti tai padariusį asmenį.

Vaizdo įraše matyti, kaip Blac Chyna, kurios tikrasis vardas Angela Renée White, užsiiminėja oraliniu seksu su nenustatytos tapatybės vyru. Jo veido video nematyti, o štai ją galima atpažinti kuo puikiausiai.

Vaizdo įrašo trukmė – minutė ir 23 sekundės, jis buvo paskelbtas netikroje „Twitter“ paskyroje ir, kaip manoma, nufilmuotas Blac Chyna sekso partnerio.

Policija kol kas nekomentuoja įvykio, tačiau patvirtino, kad tai kriminalinis nusikaltimas ir jis bus tiriamas.

Pati Blac Chyna teigia vėl tapusi keršto auka. Praėjusiais metais R. Kardashianas paviešino jos nuogos nuotraukas. Nors ji pati ir paspaudė „patinka“ ant jų „Instagram“, vėliau pagrasino buvusį mylimąjį ir jųdviejų dukros tėvą paduoti į teismą.

Praėjus vos kelioms valandoms po to, kai internete pasklido vaizdo įrašas, savo nuomonę viešai socialiniame tinkle „Twitter“ išsakė ir Blac Chyna advokatė Lisa Bloom.

„Kerštaujant paviešintas pornografinis įrašas be jame dalyvaujančių asmenų sutikimo – nusikaltimas, smurto artimoje aplinkoje apraiška. Tai taip pat noras sugėdinti moterį už tai, kad ji – seksuali. Merginos dėl to net nusižudo. Tai ne juokas“, – sako paskyroje parašė advokatė. Tiesa, ji Blac Chynos nemini.

Blac Chyna labiausiai išgarsėjo tuomet, kai tapo pora su garsiosios Kim Kardashian broliu Robu. Nors santykiai buvo itin audringi, vėliau jiems gimė dukra Dream, tačiau netrukus Robas ir Blac Chyna pasuko skirtingais keliais.

Blac Chyna nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)