Vėliau ši žinutė buvo paneigta paaiškėjus, kad tikrovės neatspindinti informacija susijusi su internetine svetaine, kurioje kuriamos ir skleidžiamos melagingos žinutės apie įžymybių mirtis. Vis tik šis gandas po pusantrų metų ir vėl pateko į socialinius tinklus.

Panašu, kad ši tikrovės neatspindinti žinutė susijusi su artėjančia filmo apie legendinį Rokį „Creed 2” premjera. Išvydę aktoriaus atvaizdą anonsinėje reklamoje socialinių tinklų vartotojai, vis dar neatsigavę po prieš kurį laiką pasklidusios žinios apie S. Stallone mirtį, reagavo į naujieną apie artėjančią premjerą nevienareikšmiškai.

Internete ir vėl ėmė cirkuliuoti pranešimai apie aktoriaus mirtį. Lyg to dar būtų maža, atsirado teigiančių, kad aktorius mirė nuo prostatos vėžio. Socialinio tinklo „Twitter“ vartotojai vienas kito klausinėjo, ar garsusis Rokio vaidmenį atlikęs aktorius iš tikrųjų iškeliavo anapilin.

Sylvesteris Stallone mirė ar feisbukas ir vėl meluoja?“ – atsakymo į rūpimą klausimą ieškojo vienas interneto vartotojas. „Dieve, maniau, kad Sylvesteris Stallone negyvas. Nekenčiu interneto“, – piktinosi kitas. „Panašu, kad liguisti gandai ir vėl ėmė sklisti, - piktinosi dar vienas. – Silvesteris Stallone nemirė!”

Pastarąjį kartą pasklidus žiniai apie jo mirtį, aktorius buvo priverstas patvirtinti, kad yra gyvas. Tai jis padarė paskelbdamas savo nuotrauką socialiniuose tinkluose, kurioje jis užfiksuotas besikumščiuojantis su rusų boksininku Sergejumi Kovaliovu.

Kol kas jokios paties aktoriaus reakcijos į ir vėl skleidžiamus gandus apie mirtį nesulaukta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)