BAFTA apdovanojimų teikimo renginys buvo transliuotas BBC kanalu. Likus kelioms minutėms iki aktorės Joannos Lumley kalbos, kameros nukrypo į Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovą. Lig šiol nematytas jo aksesuaras neliko nepastebėtas akylų televizijos žiūrovų.

Juodu smokingu apsivilkęs princas Williamas atrodė nepriekaištingai ir ypač elegantiškai, o puošnų jo įvaizdį tą vakarą papildė akiniai juodais rėmeliais, rašo express.co.uk.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Ceremoniją per televiziją stebėję žiūrovai kaipmat suskubo reikšti savo nuomonių socialiniame tinkle „Twitter“.

Vieni akinių pasirinkimą vertino kaip princo bandymą atrodyti šiuolaikiškai, kiti tiesiog smalsavo, nuo kada jis apskritai nešioja akinius.

Princo Williamo sutuoktinė Kate Middleton taip pat neliko nepastebėta. Labiausiai, ko gero, todėl, kad, kitaip nei daugelis šių metų BAFTA renginio svečių, nutarė nepaklusti iš anksto susitartam aprangos kodui ir vilkėjo tamsiai žalią suknelę, o ne juodą drabužį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)