Antroji jauniausia Donaldo Trumpo atžala pirmą kartą viešumoje kaip aktyvi tėvo rėmėja pasirodė dar per Respublikonų partijos konvenciją.

Po to, kai per konvenciją pasakė kalbą apie tai, kaip jos tėvas idealiai tinka Jungtinių Valstijų prezidento postui, paieškos sistemoje „Google“ jos vardas ir pavardė tapo vienais ieškomiausių: žmonės norėjo kuo daugiau sužinoti apie dar vieną tuo metu dar tik būsimojo prezidento atžalą.

23 metų Tiffany Trump – vienintelė Jungtinių Valstijų prezidento dukra iš antrosios santuokos su Marla Maples, su kuria Donaldas Trumpas oficialiai išsiskyrė 1999 metais. Ji antras jauniausias D. Trumpo vaikas po sūnaus Barrono, kurį JAV prezidentui pagimdė jo trečioji žmona Melania Trump.

Kai RNC pateikė T. Trump pristatymą, pasirinkta kalba priminė kokios nors pasaulinio masto garsenybės biografiją: modelis, dainininkė ir aktyvi socialinės žiniasklaidos veikėja“.

Mergina gana populiari socialinėje žiniasklaidoje: jos paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ turi 170 tūkst. sekėjų. Deja, rezultatai „Twitter“ erdvėje kiek kuklesni – vos 34 tūkst. prenumeratorių, tad šiuo atveju ji nusileidžia broliams ir seseriai: Ivanka Trump turi 1,3 mln. sekėjų, Donaldas Trumpas jaunesnysis 521 tūkst., o Ericas Trumpas – 360 tūkst. sekėjų. Savaime suprantama, atžaloms dar teks kaip reikiant pasistengti, norint populiarumu bent kiek priartėti prie tėvo, kuris, kaip kadaise gyrėsi pats, turi 9,9 mln. skaitytojų.

Tiffany į Kaliforniją gyventi persikėlė, kai buvo penkerių. Ją augino mama, nes tėvas ir broliai bei sesuo gyveno Niujorke. 2011 metais reportaže, kuris buvo filmuotas „Oprah Show“, Tiffany atskleidė, koks stiprus ryšys ją sieja su motina, kuri ją užaugino viena pati.

Tame pačiame reportaže Tiffany papasakojo ir apie artimą ryšį su broliais ir seserimi, didžiavimąsi jais ir jų pasiekimais bei ramybę savų ambicijų klausimu. „Man tik septyniolika, viskas prieš akis – tik mokausi ir augu, turiu galvą ant pečių. Augau Vakarų pakrantėje, o ten viskas kitaip nei Rytų pakrantėje“.

Per 2015 metais „Dujour“ duotą interviu T. Trump prakalbo apie tėvą: „Nežinau, ką reiškia turėti tipišką tėvą. Jis ne iš tų tėvų, kuris mane nusivestų į paplūdimį ar į baseiną, bet jis be galo įkvepia“.

T. Trump teko išbandyti save tiek mados, tiek muzikos srityse. Praktiką mergina atliko žurnale „Vogue“, nes visada labai domėjosi mados ir stiliaus reikalais.

2011 metais ji įrašė dainą „Like a Bird“. Mokslus mergina baigė Pensilvanijos universitete, kurį kadaise baigė ir jos tėvas. Ar ir savo tolimesnį gyvenimą sieja su popmuzikos scena, mergina neatskleidžia, nors ir yra prasitarusi, kad norėtų sekti šeimos pėdomis ir tęsti mokslus verslo ar teisės mokykloje.

Visi T. Trump draugai – iš privilegijuotųjų sluoksnio. Ji ne kartą pastebėta leidžianti laiką su turtingaisiais „Instagram“ vaikais ir turtingų Amerikos investuotojų atžalomis. Pavyzdžiui, ji artimai bičiuliaujasi su Andrew Warrenu, Harry‘iu Brantu, Peteriu Brantu jaunesniuoju ir Gaia Matisse (Henri Matisse proproproanūke).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)