M. Jacksono sesuo nusprendė nebetylėti ir paatviravo apie tai, kaip jos vengė visa Jacksonų šeima didžiąją jos gyvenimo dalį. Itin daug dėmesio ji skyrė būtent M. Jacksonui.

Išleistoje knygoje JohVonnie Jackson rašo apie psichologinį vyresniųjų seserų ir brolių naudotą smurtą ir žiaurų engimą koncertuose bei šeimos šventėse.

Ši moteris – tai 25 metus trukusio ryšio tarp Joe Jacksono ir Cheryle Terrell vaisius. Tiesa, ji ir dabar palaiko artimus santykius su tėvu, mėginusiu nesantuokinę dukrą įtraukti į Jacksonų šeimos gyvenimą.

Deja, nepaisant dėtų pastangų, 43-ejų JohVonnie Jackson metų metus kentė žmonių, su kuriais norėjo megzti artimą ryšį, engimą.

„Žinojau, kad esu Jacksonų šeimos dalis, mačiau juos per televiziją, klausiausi jų muzikos. Vis tik buvau slepiama metų metus, negalėjau būti šeimos narė. Tai mane žeidė.“ – pasakojo ji.

Galiausiai nesantuokinės J. Jacksono dukters egzistavimo faktas buvo atskleistas kitiems šeimos nariams, tačiau jie nenorėjo jos priimti ir pripažinti.

Praraja tarp JohVonnie Jackson ir kitų šeimos narių buvo tokia milžiniška nuo pat vaikystės, kad su broliu M. Jacksonu ji susipažino tik būdama 29-erių. Jiedu pirmą kartą susitiko 2003 m. M. Jacksono rančoje „Neverland“, kur visa Jacksonų šeima suvažiavo į susitikimą.

Deja, stovėdama priešais savo brolį ji jautė tik sklindantį šaltį ir emocijų nebuvimą. Jacksonų šeimos artimieji linkę teigti, kad neigiami santykiai buvo susiję su J. Jacksono atsidavimu nesantuokinei dukteriai. Panašu, kad populiariosios muzikos scenos žvaigždė pavydėjo jai tėvo rodomų jausmų.

JohVonnie su mama gyveno vos kelių kilometrų atstumu nuo Jacksonų namų. Tėvas ją dažnai lankydavo ir lepindavo dovanomis. Situacija dar labiau pablogėjo, kai M. Jacksono tėvai išsiskyrė, o 20-metį jau atšventusi JohVonnie persikėlė gyventi pas tėvą į Las Vegasą. Ji pasakojo iš tėvo gaudavusi bilietų į garsiojo brolio koncertus, kuriuose lankydamasi galėjo mėgautis išskirtiniu jo talentu.

„Kartais matydavau juos užkulisiuose, tačiau niekada neprieidavau pasikalbėti, nepriartėdavau“, - skaudžiais prisiminimais dalinosi ji.

Šiuo metu JohVonnie Jackson gyvena Las Vegase su 23 m. dukra Yasmine. Jos gyvena vos kelių kilometrų atstumu nuo 88-erių J. Jacksono, kurį aplanko bent kartą per savaitę. Didžiausią širdgėlą nesantuokinei M. Jacksono tėvo dukrai kelia tai, kad jai taip ir nepavyko užmegzti gerų santykių su broliu Michaelu iki jo mirties.

Neseniai knygynų lentynas pasiekė JohVonnie Jackson parašyta knyga „Bastard Child“, kurioje ji pasakoja apie savo kaip Jacksonų šeimos šešėlyje likusio žmogaus gyvenimo kelią.

„Norėjau parašyti knygą, nes troškau pasidalinti savo istorijos versija, papasakoti, kas vyko mano gyvenime, - sakė ji. – Daugybė žmonių daro pačių įvairiausių prielaidų apie mano gyvenimą, jis vertinamas klaidingai, visi tik ir kartoja, kad noriu išgarsėti, tačiau taip tikrai nėra. Kiti šeimos nariai turi galimybę papasakoti tai, ką galvoja, todėl pamaniau, kad ir aš turiu teisę nupasakoti savo gyvenimą nuoširdžiai ir be pagražinimų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)