Vis tik yra ir tokių karališkosios šeimos narių, apie kuriuos dažniausiai pamirštama. Pavyzdžiui, netikta princų Williamo ir Harry sesuo Laura Lopes. Nors šios moters vardo ir pavardės labai dažnai išgirsti netenka, vis tik jau kurį laiką ji yra susijusi su karališkąja šeima.

40 m. L. Lopes – Kornvalio kunigaikštienės Camillos ir britų kariuomenės atsargos karininko Andrew Bowleso Parkerio dukra. Vis tik užuot akcentavusi ryšius su karališkąja šeima ši moteris kuo puikiausiai tenkinasi ne itin reikšmingu jai tenkančiu vaidmeniu. 2006 m. Viltšyre ji ištekėjo už auditoriaus Harry Lopeso. Šiose vestuvėse kartu su kitais 400-500 svečių dalyvavo ir princas Williamas su Kate Middleton, taigi būtų tinkama daryti išvadą, kad L. Lopes santykiai su netikrais broliais yra geri.

Su vyru ji augina 10 m. dukrą Elizą, kuri buvo viena iš tų mielų gėlių mergaičių, dalyvavusių K. Middleton ir princo Williamo vestuvėse. Dar L. ir H. Lopesų šeimoje auga dvyniai Louisas ir Gusas. Kol kas dar nėra aišku, ar ji dalyvaus princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)