Dar prieš metus kalbėdama apie skyrybas žinoma moteris sakė, kad šeimos griūtis jai buvo netikėta. „Aš nesitikėjau, kad tai nutiks. Negalėjau numatyti tokio finalo. Nors, žinoma, problemos ir nesutarimai kaupėsi jau seniai. Juk nebūna visiškai netikėtų išsiskyrimų. Šeiminis gyvenimas – kasdienis dviejų žmonių darbas.

Tačiau dviems kūrybingiems žmonėms, kurie stengiasi kurti karjeras, gyventi po vienu stogu yra sudėtinga. Galbūt dėl konkuravimo... Dviems žmonėms pradėjus gyventi kartu atsiranda aistra, meilė ir tam tikra chemija, o kai laikui bėgant tai dingsta, tampa sudėtingiau. Tuomet ir prasideda kasdienis darbas ir kai paaiškėja, kad kiekvienas iš jų skirtingai mato tas pačias situacijas – keliai išsiskiria“, rašoma 7days.ru.

Aleksėjus ir Agnija neseniai portalui viva.ua paaiškino ir kaip jiems, nepaisant praeities nesutarimų, pavyksta kartu atostogauti. Pasak aktoriaus, jei jis išvyksta atostogauti su sūnumi ir jam yra reikalinga mama, jis neuždraus jai būti kartu.

Savo ruožtu moteris buvo kiek iškalbingesnė ir apibūdindama dabartinius jų santykius kalbėjo ilgesingai: „Kada išsiskyrimas būna lengvas? Kada tavęs tai nedirgina ir neliečia? Ypač tuomet kai supranti, kad meilė tikrai buvo ir, tikriausiai, ji buvo tokia stipri ir tikra, kad tokios, greičiausiai, ir nepavyks patirti“.

Buvę sutuoktiniai galiausiai pamiršo praeities pykčius ir kartu jau dirbo ne viename projekte. Na, o neilgai trukus startuos nauja jų laida „Sąjungininkai“, kuri bus skirta išsiskyrusioms ir vaikus auginančioms poroms. Šio naujo jų projekto filmavimai vyks Šri Lankoje, o poros kovos dėl 10 milijonų Rusijos rublių, kurie atitiks laimėjusios poros vaikams.

Buvusių sutuoktinių pora ne iš nuogirdų žino, kaip sudėtinga atleisti savo buvusiajam. A. Čadovas iki šiol prisimena, kiek jam prireikė laiko, kad galėtų pradėti normaliai bendrauti su buvusia žmona. Tačiau galiausiai abu su Agnija jie sugebėjo normalizuoti santykius dėl sūnaus, rašoma starhit.ru.

Kalbėdama apie naują projektą lietuvių kilmės aktorė prisiminė, kad sunkiausia yra filmuotis esant tvankiam ir karštam orui.

Šios televizijos laidos filmavimų metu poros 12 savaičių kartu gyvens prabangioje viloje, o kasdien jų gyvenimus fiksuos keturiolika kamerų. Laidos vedėja tapusi aktorė sako, kad tai kartu ir būdas priminti visiems išsiskyrusiems ar besiskiriantiems tėvams, kad svarbiausia jų gyvenimuose vis dėlto yra vaikai.

Dar prieš kurį laiką A. Čadovas prisipažino, kad džiaugiasi naujos mylimosios draugija, o naujoji mergina neprieštarauja dėl jo atostogų ir laiko leidimo kartu su buvusia žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)