Penktadienį 28 metų dainininkas savo socialiniame tinkle „Twitter" be užuolankų parašė norintis su dainos „Umbrella" atlikėja surengti koncertinį turą, kuriame taip pat dalyvautų Beyonce ir šiemet „Grammy" ceremonijoje triumfavęs Bruno Marsas skelbia dailymail.co.uk.

Hiphopo žvaigždė puikiai supranta, kad idėja koncertuoti su dar trimis megažvaigždėmis, yra, švelniai tariant, beprotiška, tačiau jis negalėjęs jos neišsakyti.

Bent dalis iš 26,7 mln. jo paskyros sekėjų po tokios iniciatyvos iš nuostabos kilstelėjo antakius – nejaugi Ch. Brownas iš tikrųjų scenoje nori susitikti savo buvusiąją?

„Tai nieko gero", – komentare parašė bceeteedubz pasivadinęs internautas.

„Tu tiesiog nesi jų kalibro žvaigždė", – pridūrė fanas rihweready.

Taip ir lieka neaišku, kiek pasaulio Ch. Brownas tokių supergastrolių metu norėtų aplankyti, nes, pavyzdžiui, 2010 metais Didžioji Britanija atsisakė išduoti vizą Ch. Brownui, nes smurtas prieš Rihanną britų pareigūnų buvo įvertintas kaip „sunkus nusikaltimas".

Be to, greičiausiai B. Marsas tikrai neturėtų laiko bendriems pasirodymams su Ch. Brownu, nes jau pasirašė sutartį vykti į gastroles kartu su repo žvaigžde Cardi B. Kalbant apie Beyonce, šiuo metu ji intensyviai ruošiasi pasirodymui „Coachella" muzikos festivalyje balandį.

Naujausias Ch. Browno studijinis albumas (jau aštuntasis) „Heartbreak on a Full Moon" pasirodė praeitą spalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)