Pasižiūrėkite, kaip seriale vaidinę aktoriai atrodė tada ir kaip jie atrodo šiandien. Gal laikas ir pakeitė jų veidus, bet tikrai ne tai, kokius jausmus jie kelia žiūrovams.

1. Fran Drescher – Fran Fine

Fran Drescher 1993 metais įsiveržė į televiziją kaip aptemptus drabužius vilkinti auklė ir nuo to laiko žiūrovų širdžių neapleido. Nors ji pastarąjį kartą vaidino seriale „Laimingai išsiskyrę“ („Happily Divorced“), tačiau F. Drescher visada bus žinoma kaip toji, kuri atsitiktinai užsuko į turtingo prodiuserio namus parduoti jam kosmetikos.

Fran Drescher
Fran Drescher – Fran Fine

2. Charlesas Shaughnessy – Maxwellas Sheffieldas

Charlesas Shaughnessy vaidino velniškai gražų britų prodiuserį Maxwellą Sheffieldą. Nors jo ir panelės Fine nuomonės daugeliu klausimų išsiskirdavo, jis visiškai pametė dėl jos galvą nuo pat tos akimirkos, kai atidarė jai savo namų duris. Kai „Auklė“ baigėsi, Ch. Shaughnessy toliau vaidino ir daugiausiai tai buvo vaidmenys kanale „Disney Channel“.

Charlesas Shaughnessy – Maxwellas Sheffieldas
Charlesas Shaughnessy – Maxwellas Sheffieldas

3. Danielis Davisas – liokajus Nilesas

Nilesas neabejotinai buvo juokingiausias serialo personažas. Jo neapykanta panelei Babcock buvo svarbi serialo siužeto linija, tad jų santuoka serialo pabaigoje tampa išties prasminga. Kitaip tariant, jų santykiai nuolat balansavo tarp meilės ir neapykantos. Danielis Davisas po serialo toliau vaidino, tačiau daugiausiai teatre.

Danielis Davisas – liokajus Nilesas
Danielis Davisas – liokajus Nilesas

4. Lauren Lane – C.C. Babcock

Lauren Lane seriale suvaidino amžinai piktą C.C Babcock. Jos sąmojis ir geraširdiškas pasišaipymas iš liokajaus Nileso tapdavo bet kurios serijos akcentu. Kai jos vaidinamas personažas siekdavo Maxwello Sheffieldo meilės, galiausiai tai baigdavosi susirėmimu su aukle Fine. Pasibaigus kultiniam serialui L. Lane pradėjo vaidinti teatre ir vienu jos labiausiai įsimintinų vaidmenų tapo Barbara iš „Šeimos albumas: rugpjūtis“ („August: Ostage County“).

Lauren Lane – C.C. Babcock

5. Nicholle Tom – Maggie Sheffield

Nors ji seriale vaidino vyriausią erzinantį vaiką, Nicholle Tom Holivude tapo maloniu veidu. Dar besifilmuodama „Auklėje“ ji vaidino filmuose ir televizijoje, vėliau pasirodė tokiuose šou kaip „Gotamas“ („Gotham“), „Persekiotojas“ („Stalker“), „Kastlas“ („Castle“) ir „Sekso magistrai“ („Masters of Sex“).

Nicholle Tom – Maggie Sheffield
Nicholle Tom – Maggie Sheffield

6. Madeline Zima – Grace Sheffield

Madeline Zima vaidino nuostabiąją Grace Sheffield ir iš visų, kurie pasirodė „Auklėje“, tapo viena žinomiausių aktorių. Nuo 2007 iki 2011 metų ji vaidino Mią Lewis seriale „Nuodėmingoji Kalifornija“ („Californication“), kur filmavosi ir Davidas Duchovny.

Madeline Zima – Grace Sheffield
Madeline Zima – Grace Sheffield

7. Benjaminas Salisbury – Brightonas Sheffieldas

Benjaminas Salisbury vaidino vidurinį vaiką Brightoną ir visa Amerika galėjo stebėti, kaip jis „Auklėje“ iš berniuko išaugo į vyrą. Tačiau vėliau Benjaminas Salisbury aktorystės nebetęsė. Jis pradėjo dirbti su ledo ritulio komanda „LA Kings“ ir baigė žurnalistiką.

8. Ann Morgan Guilbert – senelė Yeta

Ar senelė Yeta dar gyva? Ann Morgan Guilbert šešerius metus vaidino žaviąją senelę Yetą. Deja, prieš metus aktorė mirė, nors iki paskutiniųjų dienų 87-erių Anna laisvalaikiu vis dar vaidino.

Ann Morgan Guilbert – senelė Yeta
Ann Morgan Guilbert – senelė Yeta

Daugiau aktorių nuotraukų:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)