Gwyneth Paltrow

Prisimenate, kaip aktorė Gwyneth Paltrow 2013 metais prisiekė niekada daugiau nebeiti į „Met Gala“? „Oskaro“ laureatė skundėsi, kad scenoje buvo pernelyg karšta ir mušė prakaitas, tačiau panašu, kad dar blogiau jautėsi tie, kurie buvo aplinkui ją. „Vargšė Gwyneth atrodė tarsi iš paveikslo, tačiau galimai dėl karštų lempų nuo jos nešė nemenkas tvaikas, – leidiniui „National Enquirer“ sakė ten buvęs asmuo. – Mačiau mažiausiai du žmones, kurie, praeidami pro ją, mosavo rankomis priešais nosis.“

Aktorės draugė rado jai pateisinimą. Tam pačiam bulvariniam leidiniui ji aiškino: „Gwyneth yra girdėjusi, kad aliuminis yra tariamai kancerogeniškas, o dezodoranto su aliuminiu purškimas ant jautrių pažasčių liaukų gali padidinti krūties vėžio tikimybę. Ji išmėgina naujus dezodorantus. Gwyneth draugams tvirtino, kad verčiau jau bus smirdinti nei mirusi“.

Russellas Crowe

Kalbama, kad aktoriaus Russello Crowe kvapas toks pat netikęs, kaip ir jo charakteris. Joan Rivers kartą yra sakiusi: „Jis turi problemų su kūno kvapu. Per apdovanojimų ceremonijas mieliau sėdžiu pavėjui į jį“. Šaltiniai leidiniui „National Enquirer“ pasakojo, kad po pakartotinių prašymų labiau rūpintis higiena 2005 metų juostos „Pakilęs iš pelenų“ („Cinderella Man“) filmavimo aikštelėje, kartu su juo filmavusis Renee Zellweger visoms intymioms scenoms pareikalavo dublerės.

Vienas iš R. Crowe bičiulių pateisino jį: „Russellas tėra eilinis vyrukas ir tikrai neturi jokių problemų su higiena, – tikino jis. – Jeigu stovi arti, po mieste praleistos nakties gali užuosti nuo jo alkoholio ar maisto kvapą. Bet jūs parodykite man normalų, žemišką vyrą, kuris toks nebus po kelių bokalų alaus ir gero maisto“.

Jessica Simpson

Dizainerės Jessicos Simpson plati šypsena gali būti neamžina. Dainininkė ir realybės šou žvaigždutė pokalbių laidų vedėjai Ellen DeGeneres prisipažino, kad beveik nevalo dantų. „Mano dantys tokie balti, o aš nenoriu, kad jie butų slidūs, tačiau aš kasdien naudoju burnos skalavimo skystį ir dantų siūlą, – tikino garsenybė. – Bet dantų kasdien nevalau. Tam naudoju marškinius ar kažką panašaus… Žinau, kad tai bjauru, bet mano burnos kvapas visada gaivus.“

Jessica Simpson

Tai buvo ne pirmas kartas, kai J. Simpson pranešė nemėgstanti valyti dantų. „People“ skelbė, kad ji koncerto žiūrovams kartą yra sakiusi: „Susiraskite mane, kai man bus šešiasdešimt ir [mano dantys] greičiausiai bus visi iškritę, tačiau aš tikrai turiu stiprius dantis, kurių nereikia valyti“.

Matthew McConaughey

Aktorius Matthew McConaughey leidiniui „People“ yra sakęs, kad nenaudoja dezodoranto jau du dešimtmečius. „Man nepatinka kvepėti kaip kažkas kitas, – aiškino jis. – Jeigu mano kvapas pradeda kažkam trukdyti, aš išsimaudau.“

Ar kam nors jis trukdė? Na, bent jau kartu su juo 2003 metų juostoje „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ („How to Lose a Guy in 10 Days“) nusifilmavusiai Kate Hudson. Pats M. McConaughey „Playboy“ pasakojo: „Ji visada atsineša akmens druskos, kuri yra natūralus dezodorantas, ir sako: „Ar galėtum ja pasinaudoti?“

Julia Roberts

Pasirodo, Amerikos numylėtinė skleidžia ne kokį kvapą. Aktorė Julia Roberts 2008 metais Oprah Winfrey sakė: „Iš tikrųjų nenaudoju dezodoranto… Tai niekad man nepatiko“. Panašu, kad tą patį galėtų pasakyti ir apie muilą. Buvęs aktorės asmens sargybinis apie žaviąją damą leidiniui „Star“ pasakojo: „Julia yra visiška hipė. Ji kelias dienas vaikšto nesipraususi po dušu. Jai patinka taupyti vandenį – ji tikrai ekologiška. Ji mėgsta kvepėti natūraliu kūnu. Dar ji sakė, kad negali pernelyg dažnai plauti plaukų, nes jie per sausi“.

Shia LaBeoufas

Aktorius Shia LaBeoufas buvo taip atsidavęs savo personažui 2014 metų juostoje „Įniršis“ („Fury“), kad norėdamas įsijausti į Antrojo pasaulinio karo kario vaidmenį gal net kiek persistengė. Šaltinis „Daily Mail“ pasakojo: „Per pirmas filmavimo savaites jis pats išsitraukė dantį, o tada atsisakė kelias savaites praustis, kad galėtų geriau suprasti, kaip, gyvendamas apkasuose, galėjo jaustis jo personažas“.

Bet tai buvo ne vienintelis kartas. „Šokėjų mamos“ („Dance Moms“) žvaigždė Maddie Ziegler, kartu su aktoriumi 2015 metais nusifilmavusi Sios kūrinio „Elastic Heart“ muzikiniame klipe, „Entertainment Tonight“ pasakojo, kad davė aktoriui drėgnų servetėlių, sakydama: „Atsiprašau, bet tu esi nešvarus“.

Cameron Diaz

Aktorė Cameron Diaz, kuri ne kartą ant raudonojo kilimo pastebėta su prakaito dėmėmis, „E! News“ sakė: „Netikiu antiperspirantais. Jie tikrai yra blogis. Nenaudojau jų beveik dvidešimt metų. Smirdi, nes naudoji antiperspirantą. Jis sulaiko visą smarvę“. Ir patarė: „Leiskite jai išeiti ir tiesiog skuskite pažastis, kad kvapas neužsilaikytų“.

Johnny Deppas ir Vanessa Paradis

Aktorius Johnny Deppas ir jo buvusi žmona Vanessa Paradis nematė didelio reikalo praustis. „Johnny paprastai skleidžia nemalonų kvapą, nes jis retai prausiasi po dušu, – pasakojo šaltinis. – Jis neteikia didelio dėmesio asmeninei švarai, o Vanessa nedaug nuo jo skiriasi. Jie puikiai dera tarpusavyje – sunku būti netoli jų. Jų asmeninė higiena nėra jų prioritetas.“

Johnny Deppas ir Vanessa Paradis

Megan Fox

Aktorė Megan Fox prisipažino, kad dėl prastos atminties kartais atsiduria kebliose situacijose. „Pamirštu nuleisti vandenį tualete, – prisipažino ji. – Draugai man sako, „Megan, tu visiškai užkimšai mano tualetą ir nenuleidai“.

Robertas Pattinsonas

Aktorius Robertas Pattinsonas dabar gal atrodo kiek švaresnis, tačiau pačiame „Saulėlydžio“ („Twilight“) sagos įkarštyje jis, kaip kalbama, dvokė. Kai „Extra“ užklausė aktoriaus apie gandus, esą jis šešias savaites neplovė savo galvos, jis atsakė: „Galbūt. Aš nežinau. Tiesą sakant, nematau prasmės plauti plaukus… Jeigu tau nerūpi, tavo plaukai švarūs ar ne, tai kam juos tuomet plauti?“ Ir dar pridūrė, kad neprižiūri ne vien plaukų. „Aš beveik netvarkau savo buto, nes man nerūpi. Buto man reikia, kad turėčiau kur pernakvoti, o plaukai man reikalingi, žinot, kad kabėtų ant galvos. Man vienodai, jie švarūs ar ne“, – kalbėjo jis.

„Jis smirda – neslėpė anonimu norėjęs likti „Saulėlydžio“ filmavimo komandos narys. – Turiu omenyje, tai siaubinga. Jis niekada nesiprausia po dušu ir tai filmavimo aikštelėje esančius žmones varo iš proto.

Zacas Efronas

2017 metų filmo „Gelbėtojai“ žvaigždė Zacas Efronas gali būti gražiai nusiskutęs, tačiau, anot aplinkinių, nuo jo sklinda nekoks kvapas. „Zacas nėra didelis dušo gerbėjas, – sakė šaltinis žurnalui „Star“. – Tai taip bjauru, nes Zacui patinka treniruotis, be to, jis nuolat žaidžia krepšinį. Ir paskui kelias dienas vaikšto nesiprausęs po dušu. Kai jis aptingsta, jam patinka apsivalyti kūną kūdikiams skirtomis servetėlėmis!“

Zac Efron

Kendra Wilkinson

„Mano kaimynė – pornožvaigždė“ („The Girls Next Door“) herojė ir „Playboy“ zuikutis Kendra Wilkinson išties graži, tačiau, kaip kalbama, ne kaip kvepia. Šaltinis leidiniui „Star“ pasakojo: „Kendrai patinka atrodyti seksualiai, tačiau neįmanoma dar mažiau rūpintis nuo tavęs sklindančiu kvapu. Nežinau, ar ji turi augintinių, tačiau dažniausiai dvokia šlapimu. Ji beveik niekada nesiprausia po dušu, taip pat nenaudoja kvepalų“.

Leonardo DiCaprio

„Oskaro“ laureatas Leonardo DiCaprio tiek apsėstas ekologijos idėjų, kad, esą, nenori eikvoti vandens prausimuisi po dušu. Šaltinis leidiniui „National Enquirer“ teigė: „Leo leido, kad meilė aplinkai užvaldytų visą jo pasaulį, ir tai žudo jo asmeninį gyvenimą. Taupydamas vandenį jis per savaitę prausiasi po dušu vos dvi dienas ir mano, kad dezodorantas – nenatūralus dalykas“. Šaltinis taip pat atkreipė dėmesį, kad aktorius dažnai neišneša laiku šiukšlių, todėl jo namai dvokia ne mažiau už jį patį.

Jennifer Aniston

Nancy Balbirer neilgą laiko tarpą gyveno kartu su Jennifer Aniston ir ji „New York Daily News“ prisipažino, kad gyvent kartu buvo blogai. Ypač N. Balbirer erzino tas faktas, kad 1994-2004 metais seriale „Draugai“ („Friends“) besifilmavusi žvaigždė bikinio depiliaciją vašku atlikdavo ar jų bendros sofos, o į liemenėlę dėdavosi ne specialius tam skirtus įdėklus, o vištienos pjausnius! Holivudo garsenybės atstovai suskubo paneigtu tokius komentarus.

Jennifer Aniston

Bradas Pittas ir Eli Rothas

Brado Pitto kolega iš 2009 metų filmo „Išgamos“ („Inglourious Basterds“) Eli Rothas leidiniui „People“ atskleidė, kad bičiulis neturi laiko praustis po dušu, ir net pasidalijo su juo patarimais, kaip užmušti smarvę be dušo. „Jis aiškino, kad kai prakaituoji ir neturi laiko nusiprausti po dušu, tiesiog paimi kūdikiams skirtą servetėlę ir pavalai pažastis, – prisimena E. Rothas. – „Kūdikių servetėlės, žmogau, kūdikių servetėlės. Aš turiu šešis vaikus. Aš neturiu laiko palysti po dušu.“

Britney Spears

Buvęs Britney Spears asmens sargybinis Fernando Floresas 2011 metais pateiktame ieškinyje teigė, kad dainininkė už uždarų durų yra daugiau stačiokė nei žavi žvaigždė. „Spears asmeniniai įpročiai koktūs, pavyzdžiui, ji ištisai rūko cigaretes, dėl ko nuolat dvokia tabaku. Ji gadina orą ar krapšto nosį… Galiausiai ji ištisas dienas nesiprausia, nenaudoja dezodoranto, nesivalo dantų, nesusitvarko plaukų, neavi batų ar kojinių“, – vardijo jis. Žinoma, dainininkės atstovai visa tai paneigė, tačiau ne vienas ją yra matęs basą degalinės tualete.

Miley Cyrus

Aktorė ir dainininkė Miley Cyrus priima nemažai abejotinų sprendimų, tad jos prieštaringai vertinami higienos įpročiai gali būti mažiausią pasipiktinimą keliančia „strategiškai netvarkingos“ asmenybės dalimi. Pranešama, kad 2016 metų kovo mėnesį M. Cyrus nešiojo kito žmogaus dantų kapas, taip susidurdama su svetimų bakterijų (tarp jų įskaitant stafilokokus ir baltuosius balkšvagrybius, kurie sukelia mielines infekcijas) grėsme. Medicinos ekspertai atkreipė dėmesį, kad jos apnašomis pasidengęs liežuvis gali būti dar vienas požymis, kad ji nesirūpina savo burnos higiena.

Miley Cyrus

Bradley Cooperis

Bradley Cooperis prisipažino, kad jis gali smirdėti, tačiau, esą, imasi veiksmų, kad kompensuotų tai… Tik tai nėra pats akivaizdžiausias žingsnis, norint išspręsti šią problemą. „Daugiau nebenaudoju dezodoranto, – 2016 metų juostos „Karo šunys“ („War Dogs“) žvaigždė pripažino leidiniui „Esquire“. – Aš daug prausiuosi po dušu, tai galbūt tai padeda. Ryte ir tada vakare. Ir po treniruotės aš palysiu po dušu. Tai gal net tris kartus per dieną“. Ei, tai jis visgi daro kažką, ar ne?

Uma Thurman

Aktorė Uma Thurman stilistams primena košmarą. Viena stilistė leidiniui „Star“ atskleidė: „Dirbau su ja per vienų didelių mados namų fotosesiją. Ji dažnai pasirodydavo vilkėdama drabužius, apkibusius sukietėjusiu dvokiančiu maistu. Nuo jos nugaros nuėmiau krevetės gabalą, kuris buvo, prisiekiu, poros savaičių senumo“. Moterie, juk filmuodamasi 2003 metų juostoje „Nužudyti Billą“ („Kill Bill“) užsidirbai pinigų. Tai gal užsuk į savitarnos skalbyklą!

Orlando Bloomas

Orlando Bloomo nevalyvumas galimai ir buvo ta priežastis, kuri privedė prie skyrybų su modeliu Miranda Kerr. Bent jau taip tvirtina leidinys „Star“. „Miranda manė, kad Orlando per daug smirda. Kartą ji paklausė jo, ar negalėtų išsiskalbti drabužių ir galbūt kiek dažniau nusiprausti po dušu“, – kalbėjo šaltinis. Su situacija susipažinęs asmuo tvirtino, kad „Karibų piratų“ („Pirates of the Caribbean“) herojus „kelias dienas vaikšto tais pačiais drabužiais“. Pasak jo, jis visą savaitę pravaikšto tais pačiais džinsais ir tik tada įmeta jas į skalbimo mašiną. Tas pats galioja ir megztiniams, ir sportiniams marškinėliams, ir kojinėms.

Orlando Bloomas

Kourtney Kardashian

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian yra graži moteris, tačiau kaip teigia jos kūdikio tėvas Scottas Disickas, ji dažnai išties nekaip kvepia. 2013 metais, krūtimi maitindama savo dukrą Penelopę, ji nusprendė visiškai atsisakyti dezodoranto. Dėl to S. Disickui beliko dejuoti: „Ji dvokia. Ir vien todėl, kad ji netiki dezodoranto nauda, galvoja, kad jis netinka maitinant krūtimi ar kažkas panašaus“. Kalbama, kad K. Kardashian mėgino pasigaminti dezodorantą iš kepimo sodos ir kukurūzų krakmolo.

Harry Stylesas

Muzikantas Harry Stylesas gal iš pažiūros ir gerai atrodo, tačiau sklando gandai, tad kvepia jis ne itin patraukliai. Jo kolega iš vaikinų grupės „One Direction“ Louisas Tomlinsonas kartą yra sakęs: „Man nepatinka, kai Harry bezda ir paskui dešimt minučių apsimeta, kad tai ne jis.
Leidinys „The Daily Star“ pranešė, kad jo buvusi mylimoji dainininkė Taylor Swift skundėsi, kad H. Stylesas „turi blogiausią burnos kvapą, atsiduoda kava, cigaretėmis ir alkoholiu“. Net paprastai ramus kolega iš tos pačios grupės Zaynas Malika „Top of the Pops“ nenutylėjo: „Nemanau, kad yra užtektinai pinigų šioje žemėje, kurie priverstų mane pauostyti Harry kojines!“

Melas Gibsonas

Šaltiniai leidiniui „Star“ teigė, kad iš Australijos kilęs aktorius Melas Gibsonas užima pirmą vietą labiausiai atstumiančių garsenybių sąraše. Šaltinių teigimu, 2016 metų juostos „Pjūklo ketera“ („Hacksaw Ridge“) režisierius yra „blogiausiai kvepianti garsenybė šioje planetoje“, kurį iš tolo išduoda jo kūno ir cigarečių kvapas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)