Kaip ten bebūtų, politinės peripetijos veltui į antrą planą nustumia tikrai dėmesio vertą faktą apie Jungtinių Valstijų prezidentą – tai trečiosios jo vestuvės.

Melanią Knauss D. Trumpas vedė 2005 metų sausio 22 dieną. Nuo skyrybų su antrąja žmona Marla Marples buvo praėję šešeri metai (su pirmąja žmona Ivana Trump jis išsiskyrė 1992 metais).
Ir štai išaušo ta didžioji trečiųjų D. Trumpo vestuvių diena. Šiek tiek statistikos: daugiau nei 350 svečių, dvi labai brangios ir prabangios vestuvinės suknelės ir daug dramos.

Kas nutiko per Donaldo ir Melanios vestuves?

Štai kad ir, pavyzdžiui, nuotrauka, kurios D. Trumpas mieliau neturėtų: jis ir Melania juokausi kartu su Billu Ir Hillary Clintonais. Ta pačia H. Clinton, kurią po tiek metų garsiai vadins sukta melage ir nusikaltėle. Tuo metu B. Clintonas jau ketverius metus nebebuvo prezidentas, ir poros daug ir intensyviai bendravo.

Tiesą sakant, B. ir H. Clintonai nebuvo vieninteliai tokie garbūs ir garsūs vestuvių svečiai. Puotoje buvo galima sutikti Simoną Cowellą, Heidi Klum, Arnoldą Schwarzeneggerį, buvusį Niujorko merą Rudy Giulianį ir Kelly Ripą, taip pat P Diddy, Usherį, Kathie Lee Gifford, žinių vedėją Mattą Lauerį, krepšinio asą Shaquille‘ą O‘Nealą, Billy Joelą ir legendinę „Vogue“ redaktorę Anną Wintour.

Nusprendusi, kad vienos brangios suknelės vestuvių dienai per mažai, modelis iš Slovėnijos šiai svarbiai progai pasirinko du itin prabangius apdarus. Moters fotosesija žurnale „Vogue“ užėmė net 14 puslapių, o laimingąja suknele tapo 80 tūkst. „Christian Dior“, kuriai pasiūti prireikė beveik 90 metrų aukščiausios kokybės satino, o siuvinėjimui – 550 valandų.

Melanios Trump vestuvinė suknelė

Vestuvinį jaudulį gražuolė slėpė po dramatišku vualiu, o nuo baigiamuoju undinėlės silueto suknelės ansamblio akcentu tapo įspūdingas deimantų vėrinys, trys deimantų apyrankės ir 1,5 mln. dolerių vertės 12 karatų deimanto sužadėtuvių žiedas, kurį jai įteikė tada dar būsimasis vyras ir būsimasis prezidentas.

„Dior“ suknelė netrukus įrodė esanti pernelyg pretenzinga laisvai judėti ir vaikščioti, tad vakare vykusiam pokyliui Melania persirengė graikiško stiliaus Veros Wang suknele. Nors vestuvių puota tiesiog skendo gyvose gėlėse, Melania vietoje tradicinės nuotakos puokštės rankose laikė iš kartos į kartą šeimoje keliaujantį rožinį.

Pora susituokė 19 val. vakari Palm Biče, Floridoje. Jaunavedžius sveikino gausi minia šventės svečių.

Po ceremonijos bažnyčioje, iš kurios Melania išvyko pasipuošusi įspūdingu 13 karatų deimantiniu žiedu, 350 svečių švęsti persikėlė į D. Trumpui priklausančią privačią „Mar a Lago“ rezidenciją.
Puotos svečiai buvo vaišinami garuose ruoštų krevečių salotomis, o pagrindinis patiekalas buvo jautienos nugarinės kepsnys.

Trumpų vestuvių tortas buvo įspūdingas pusantro metro aukščio septynių aukštų konditerinis šedevras, svėręs 90 kilogramų. Kepinys buvo dekoruotas 3 tūkst. rankų darbo cukrinių rožių, o perteptas ypatingu sviestiniu kremu.

Melanios Trump vestuvinė suknelė

Skelbiama, kad Trumpų vestuvinio torto dizainą konditeris Cedricas Barbaret kūrė net du mėnesius, o tą didžiąją dieną svečiai negalėjo jo skanauti, nes trukdė kepinio struktūrą užtikrinančios vielos. Taigi vietoj torto svečiai mėgavosi šokoladiniais kepiniais, o tas didžiulis įspūdingas pagrindinis vestuvių tortas vėliau atiteko personalui.

Pasistiprinę visi šokio žingsneliu sukosi restauruotoje 35 mln. dolerių kainavusioje D. Trumpo pokylių salėje, kuriai pasirinktas Versalio rūmų įkvėptas dekoras.

Puotos svečius jausmingomis dainomis linksmino Eltonas Johnas, Tony‘is Bennettas, Billy Joelas ir Paulas Anka. Jiems akomponavo styginių orkestras.

Melania ir Donaldas Trumpai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)