„Didžiuojuosi būdama to dalimi“, – sakė žinoma aktorė.

Reklaminiai stendai, kuriuose pasirodė šis skambus gyvūnų teisių gynėjų pareiškimas, sutapo ir su tokių garsių mados namų kaip „Gucci“ ir dizainerio Michaelo Korso pareiškimu daugiau nenaudoti natūralaus kailio. Iki garsūs mados atstovai pradėjo atsisakyti kailio ir odos, buvo nemažai prieš tai kovojama, o prie kontraversiškų reklamų prisidėjo ne vienas žinomas veidas.

Gyvūnų kailio atsisakė ir Ralphas Laurenas, Vivienne Westwood bei Giorgio Armani. Daug prie to prisidėjo PETA ir šios organizacijos ideologija.

Nuotrauka priverčia išties nustebti: 49-erių aktorės kūnas atrodo lyg paauglės, todėl socialiniuose tinkluose iškart pasklido kalbos, jog tai gali būti fotošopas.

Gillian Anderson

Prieš pat Niujorko mados savaitę Londone pasirodžiusi reklama daugelį privertė atkreipti dėmesį, o tuo tarpu kultiniame seriale vaidinusi aktorė, sako, kad nemato nieko blogo parodyti savo kūną tam, kad būtų pranešta svarbi žinia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)