Akivaizdu, kad per keletą pastarųjų metų A. Pugačiovai pavyko kardinaliai pakeisti savo įvaizdį. Kaip rašoma svetainėje starhit.ru, popscenos žvaigždė gerokai sulieknėjo, be to, atrodo 20 metų jaunesnė. Jos grožis ir moteriškumas tapo ištikimų gerbėjų žavėjimosi objektais. O štai Rusijos televizijos kanalu transliuojamos programos „Nepatikėsi!" eteryje pasirodžiusi dietologė tvirtina, kad drastiško sulieknėjimo paslaptis neatsiejama nuo ypač sudėtingos operacijos. rašoma starhit.ru.

„Taip, A. Pugačiovai iš tiesų buvo atlikta dalinės gastrektomijos operacija. Tą tikrai žinau. Todėl ji ir pradėjo taip greitai lieknėti. Per operaciją pašalinama dalis skrandžio. Neužilgo pradeda mažėti svoris, pavyksta atsikratyti visų nereikalingų kilogramų. Vis dėlto ryžtis tokiam žingsniui reikia ypač atsakingai. Po operacijos pacientas privalo reguliariai lankytis pas gydytoją. To nedarant kyla rizika netekti per daug svorio ir taip pakenkti sveikatai", – dėstė specialistė.

A. Pugačiovai ir iš tiesų pavyko atsikratyti ne mažiau kaip 20 kilogramų, be to, ji iš pagrindų pakeitė garderobą. Dabartiniai žvaigždės apdarai atrodo kur kas labiau elegantiški, pabrėžiantys moteriškumą. Neatsižvelgdama į milžinišką visuomenės susidomėjimą, savo dietos paslapčių A. Pugačiova bent kol kas neatskleidžia.

Tiek gerbėjai, tiek pavieniai komentatoriai mano, kad dainininkė laisvai galėjo ryžtis tokiai procedūrai, todėl dabar visi nerimauja dėl jos sveikatos – juk problemų su širdimi A. Pugačiova yra turėjusi ir anksčiau, todėl bet kokia chirurginė intervencija gali neigiamai atsiliepti jos savijautai.

Gydytoja, kuriai dažnai tenka susidurti su panašių operacijų pageidaujančiais pacientais, laikosi nuomonės, kad A. Pugačiovai veikiausiai nebuvo pateikti nurodymai, kurių būtina laikytis po chirurginės procedūros.

„Mačiau ją vos prieš kelias dienas. Dabar ji neįtikėtinai liekna. Ir tai nenuostabu, nes po dalies skrandžio pašalinimo prasideda laipsniško lieknėjimo procesas. Jai paprasčiausiai nepasakė, ką būtina daryti po operacijos, todėl svoris ir toliau krenta. Dabar jai jau reikalinga specialisto pagalba", – įsitikinusi dietologė.

Kad ir kaip būtų, jokių operaciją patvirtinančių faktų rodytoje laidoje išgirsti taip ir neteko.

Daugelis A. Pugačiovos gerbėjų įsitikinę, kad ryžtis išvaizdos pokyčiams jų dievaitę paskatino mylimas sutuoktinis – juk susituokusi su Maksimu Galkinu A. Pugačiova tarsi pražydo, pakoregavo mitybos režimą, ėmė riboti riebų maistą ir saldumynus.

Praeityje ne kartą teko girdėti, kad A. Pugačiova neva naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis. Dainininkės gerbėjai negali patikėti, kad be plastinių operacijų ji taip puikiai atrodytų. Pati estrados primadona savo grožio paslapčių neišduoda, nors komplimentus priima su didžiausiu malonumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)