Poros kūdikis dienos šviesą išvydo vasario 3 d. Mažylė sveria 3,2 kilogramo, informuoja leidinys „The Sun“.

Laimingas tėtušis internetu išplatino lauktosios dukrelės nuotrauką, o šalia parašė: „Susipažinkite su Minnie! Tai jauniausia mūsų auginamos komandos, kurioje vien mergaitės, narė...“

Kūdikio gimimas – svarbus įvykis ne tik J. Osbourne‘ui, kurio internetinę paskyrą užtvindė begalės gerbėjų šia proga reiškiami sveikinimai. Mažyle džiaugiasi ir laidų vedėjo motina, laidos „X Factor“ žvaigždė Sharon Osbourne.

Ji taip pat įkėlė naujagimės nuotrauką, o prie jos parašė: „Sunku rasti žodžius, galinčius apsakyti, kokia esu laiminga gimus dar vienai Jacko ir Lisos mergaitei.“

„Jie pavadina ją Minnie, ir tai gražiausiai skambantis vardas, išskyrus nebent Nana – vardą, kuriuo į mane kreipiasi jų dukterys. Tikra palaima būti Nana trims mažiems angeliukams – Pearl, Andy ir Minnie“, – dalijosi džiaugsmu Sh. Osbourne.

31-ų J. Osbourne‘as ir 30-ies jo sutuoktinė jau augina penkiametę Pearl ir dvimetę Andy.

Pora susituokė 2012 metais Havajuose. Vestuvių iškilmėse dalyvavo garsieji J. Osbourne‘o tėvai Ozzy ir Sharon Osbourne‘ai, taip pat seserys Kelly ir Aimee.

2013 metais pasirodė gana liūdnas pranešimas apie tai, kad sūnaus besilaukianti Lisa patyrė persileidimą.

Kai po poros metų pasaulį išvydo Andy, duodama interviu žurnalui „Hello“, Lisa paaiškino, kad turėjo praeiti šiek tiek laiko, kol susitaikė su praradimu ir vėl ryžosi pastoti.

„Netekti kūdikio yra skausminga ne tik asmeninė, bet ir visos šeimos patirtis. Prireikė šiek tiek laiko, kol susitaikiau su netektimi“, – atviravo moteris.

„Tikrai gerai, kad palaukėme. Kai pastojau, jaučiausi visiškai tam pasiruošusi. Tai tikrai nebuvo bandymas sau padėti. Žinoma, ir dabar kartais užeina liūdesio akimirkos“, – sakė Lisa žurnalui „Hello“.
Pernai per pokalbį su „People“ žurnalistu J. Osbourne‘as prisipažino, kad tėvystė nebekelia jam jokios baimės.

„Ką galėčiau patarti būsimiems tėtušiams? Galėčiau pasakyti, kad kūdikiai nėra tokie trapūs, kokiais manote juos esant. Prisimenu, kaip dvi pirmąsias savaites po Pearl gimimo vis baiminausi, kad jos nesulaužyčiau. Tačiau galima kuo puikiausiai juos perrengti, nes nėra jokio pavojaus sulaužyti. Drąsiai juos nešiokite – tikrai nesuduš. Juk išgyventi – tai tarsi kūdikių misija“, – dalijosi patarimais J. Osbourne‘as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją