U. Thurman teigimu, ji ilgai nesutiko sėsti prie automobilio vairo, baimindamasi, kad automobilis nestabilus, ir prašė, kad šią sceną kūrėjai nufilmuotų su kaskadininku.

Tačiau režisierius Quentinas Tarantino tikino, kad kabrioletas techniškai tvarkingas ir važiuoti tiesiu keliu garsiai aktorei nebus pavojinga. Jis paprašė vairuojant išvystyti 65 km per valandą greitį, kad „reikiamai plaikstytųsi plaukai“.

„Bet paaiškėjo, kad tai – tikras karstas ant ratų. Sėdynė nebuvo tinkamai nuleista. Kelias buvo smėlėtas ir tikrai ne tiesus“, – pabrėžė aktorė.

Galiausiai filmavimo metu automobilį smarkiai sumėtė, ir U. Thurman rėžėsi į medį. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip po avarijos prie aktorės prieina Q. Tarantinas, pažiūri, kaip ji jaučiasi. Aktorei diagnozuota politrauma, ji dėl stiprių sumušimų įvairiose kūno vietose atsidūrė ligoninėje.

„Miramax“ ilgai nesutiko duoti aktorei avarijos vaizdo įrašo. U. Thurman gavo videomedžiagą tik po prodiuserinės kompanijos įkūrėjo Harvey Weinsteino sekso skandalo.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip U. Thurman automobiliu rėžiasi į medį, rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)