Dar penktadienį atlikėjos pranešė, jog ketina ir vėl koncertuoti. Ši žinia nustebino jų fanus visame pasaulyje. Jau mažai kas tikėjo, kad dar išgirsime „Spice Girls“.

Geri Horner neseniai pareiškė, jog labiausiai norėtų, kad pirmasis atsikūrusios grupės koncertas įvyktų būtent šį pavasarį princo Harry ir Meghan Markle vestuvių metu. Mat būtent princo sužadėtinė buvo didelė grupės gerbėja.

„Geri pamanė, jog karališkosios vestuvės būtų puiki proga grupei ir vėl atgimti. Tai labai britiška šventė ir proga. Kartu tai ir labai svarbi grupės identiteto dalis“, – sakė šaltinis.

Kol kas visos grupės narės dar diskutuoja, koks turėtų būti jų sugrįžimas į sceną, tačiau neabejojama, kad tai bus nepamirštamas koncertas. Tačiau dar nėra patikslinta, ar jis įvyks būtent gegužės 19 dieną, kai visa Didžioji Britanija švęs karališkąsias vestuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)