„Mūsų kūryba buvo mums tarsi terapijos sesija" - sakė jis „The New York Times" apie bendrą darbą su savo žmona Beyonce.

Sutuoktiniai kartu kūrė vieną albumą ir jie „vis dar turi daug tos muzikos", sakė jis. Tačiau Beyonce darbai kuriant kritiškai įvertintą 2016 metų albumą „Lemonade" vyko sparčiau, todėl galiausiai jis pasirodė pirmas. Jame skambėjo daug į prisipažinimą panašių žodžių – Beyonce dainavo apie skausmą, neištikimybę ir pyktį atleidimo kelyje, todėl „Lemonade" sukėlė daug spėlionių dėl poros santuokos.

Netrukus pasirodžiusiame Jay – Z soliniame albume 4:44 taip pat buvo užsiminta apie santuokos iššūkius. Per minėtą interviu jis taip pat atskleidė, kad mėgindamas įveikti sudėtingos vaikystės paliktą skausmą, jis daug kartų mėgino apsimetinėti.

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Янв 28, 2018 at 10:45 PST

„Taigi pereini prie išgyvenimo režimo, o kai pereini prie išgyvenimo režimo, kas nutinka? Užgniauži visas emocijas. Netgi būdamas su moterimi, nerodai savo emocijų, taigi negali pajusti tarpusavio ryšio, - aiškino jis. – Tuomet nuo to momento viskas ir prasideda: neištikimybė...".

„Tačiau geriausia vieta yra pačiame skausmo vidury, - pasakojo jis „The New York Times", kaip kartu su savo žmona sprendė savo santuokos problemas. – Būtent ten mes sėdėjome. Buvo nepatogu. Mes daug kalbėjomės. Na žinote. Aš tikrai didžiavausi jos sukurta muzika, o ji didžiavosi mano išleista kūryba. Ir, žinote, galiausiai mes pajutome sveiką pagarbą vienas kito sugebėjimams. Manau, kad ji yra nuostabi".

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Янв 27, 2018 at 6:43 PST

Nuo to karto, kai pasirodė „Lemonade" ir 4:44, pora susilaukė dvynukų Rumi ir Siro. Jie papildė draugiją jų dukrai Blue Ivy.

Jay – Z taip pat užsiminė apie savo santykius su senu draugu ir varžovu Kanye Westu. Abu atlikėjai praėjusiais metais buvo susipykę ir viešai apsižodžiavę.

„Kitą dieną kalbėjausi su Kanye, kad pasakyčiau jam, jog jis yra mano brolis. Aš myliu Kanye. Tikrai. Tačiau mūsų santykiai komplikuoti, - aiškino jis. – Jie visuomet šiek tiek priminė konkurenciją su savo vyriausiuoju broliu. Mes abu mėgstame ir gerbiame vienas kito kūrybą. Taigi mes abu tarsi... Kiekvienas nori būti pasaulyje geriausias".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)