Neseniai mažoji padūkėlė tapo tikra internetine sensacija, kai sekmadienį Los Andžele vykusiuose „Grammy" apdovanojimuose (į kuriuos eina nuo 2015 metų) demonstratyviai nutildė savo tėvus, kurie pradėjo ploti tuo metu, kai dainininkė Camila Cabello ant scenos sakė kalbą.

Žinoma, dėl tokio ekscentriško elgesio negali kaltinti tik paties vaiko. Tikrai verta atsižvelgti į išskirtinį gyvenimą, kuris leido jai tapti tokia neįtikėtinai išpaikinta ir valdinga.

Tuo metu, kai jos amžiaus vaikai veikiausiai laksto parke ir žaidžia smėlio dėžėje, šešiametė Blue Ivy yra tikra besiformuojanti magnatė. Ji turi savo personalo, savo asmeninį stilistą, virėją ir asmens sargybinių. Jau planuojama išleisti jos vardo kvepalus ir drabužių liniją. Potenciali mergaitės komercinė vertė yra tokia didelė, kad tėvai nori užpatentuoti jos vardą.

Jos gyvenimo būdas tikrai išskirtinis. Savo kambarių ji turi penkiuose namuose. Gimtadienio vakarėliai pribloškia pompastika. Ir, taip, ji jau turi ponį. Tikrai išlepinta milijardų dolerių vertės princesė.

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июл 28, 2016 at 6:28 PDT

Asmeninis personalas

Dėmesio Blue Ivy tikrai nestokoja. Ji turi dvi visą darbo dieną dirbančias aukles. Beje, jos jaunesni brolis ir sesuo taip pat turi po dvi aukles. Iš savo auklių ji jau mokosi prancūzų ir suahilių kalbos, semiasi meno žinių.

Kalbama, kad Blue Ivy yra „priekabi valgytoja", o tai tikras iššūkis jos asmeniniam virėjui. Šis mergaitę vilioja tokiais patiekalais kaip balerinų formos visadalių grūdų makaronai ar šparagų piurė.

Blue Ivy saugoma visą parą. Kalbama, kad kai ji gimė, Niujorko ligoninėje buvo tiek apsaugos, kad kitiems lankytojams sunkiai sekėsi patekti į ligoninę.

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июл 28, 2016 at 6:29 PDT

Kalbant apie jos garderobą, Blue Ivy turi asmeninį stilistą Manuelį Mendezą, kurį samdo mamos Beyonce vadybos kompanija. Stiliaus klausimais mergaitei jis patarinėja pastaruosius dvejus metus.

Ankstyva muzikos „karjera"

Muzikinę „karjerą" Blue Ivy pradėjo... dar net negimusi. Jos tėvas 2012 metais dainai „Glory" panaudojo jos širdies plakimo įrašą, kuris buvo padarytas ultragarsinio tyrimo metu.

Jay Z taip pat panaudojo ir jos pirmojo verksmo įrašą. O naujausiame Jay Z albume 4:44 yra 40 sekundžių trukmės įrašas, kuriame jo šešiametė dukra įrašyta repuojanti.

Blue Ivy „pasirodė" ir keliuose savo mamos Beyonce muzikos įrašuose.

Speciali mokykla

Blue Ivy tėvai taip pat nori, kad ji įgytų patį geriausią išsilavinimą, todėl ji jau lanko Los Andžele veikiantį Ankstyvo švietimo centrą. Šeima specialiai persikėlė iš Niujorko į vakarinę JAV pakrantę, kad mergaitė galėtų čia mokytis. Beje, mokyklą itin rekomendavo artima Beyonce draugė aktorė Gwyneth Paltrow.

Metai šioje mokykloje Blue Ivy atsieina kelias dešimtis tūkstančių JAV dolerių. Šią mokymo įstaigą 1939 metais įkūrė psichoanalitikai. Beje, į ją patekti beveik neįmanoma, nes kasmet į 60 vietų pretenduoja tūkstantis vaikų.

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июн 21, 2016 at 8:00 PDT

Beje, čia mokėsi ir Jacko Nicholsono, Jodie Foster ir Barbros Streisand vaikai.

Tikra mados ikona

Mažoji Blue Ivy yra tikra puošeiva. Pernai eidama į MTV vaizdo muzikos apdovanojimus ji apsivilko kelis tūkstančius JAV dolerių kainavusią „Mischka Aoki" šifono suknelę. Jai taip pat labai patinka „Gucci" ir „Dolce & Gabbana" prekių ženklai.

O per pernykščius „Grammy" apdovanojimus ji vilkėjo rožinį smokingą velionio dainininko Prince garbei.

Jau „pinigų gamybos mašina"?

Netrukus po dukters gimimo Beyonce ir Jau Z nesėkmingai mėgino užpatentuoti jos vardą. Tačiau pasirodė, kad jau yra įmonė pavadinimu „Blue Ivy".

Tuomet jie pateikė prašymą patentuoti vardą Blue Ivy Carter įvairioms paskirtims – kvepalų, grožio priemonių, drabužių gamybai ir pramoginėms paslaugoms. Skelbiama, kad pirmiausia Beyonce ir Jay Z norį dukters vardą panaudoti vaikams skirtos sportinės aprangos linijai.

Vakarėliai ir atostogos

Ketvirtojo Blue Ivy gimtadienio proga buvo surengtas vakarėlis Disnėjaus tema ir jo metu animatorės buvo apsivilkusios princesių kostiumus. Taip pat buvo pastatyta didžiulė palapinė, virtusi tikra karalyste, kur buvo galima persirengti įvairiais kostiumais.

O vos dvejų metų sulauksi Blue Ivy dovanų gavo... Arabijos žirgą. Vienas šeimai artimas asmuo teigė, kad „Blue išreiškė norą turėtų žirgą".

Ne kuo prastesnės yra ir Blue Ivy atostogos. Su visa šeima ji atostogavo Tailande, kur galėjo viename pramogų parke paglostyti tigriukų. O 2014 metais dėl šios šeimos buvo uždarytas Luvras, kad jie galėtų ramiai pasigrožėti meno kūriniais.

Taip pat šeima vyko atostogų į Braziliją, plaukė milijoninės vertės privačia jachta bei greitaeigiu kateriu leidosi į ekskursiją aplink Italijos Kaprio salą.

Beje, Jay Z turi privatų „Bombardier Challenger 850", ant kurio šono yra išraitytas užrašas „S. Carter". Tai buvo Beyonce dovana Tėvo dienos proga 2013 metais.

Garsūs draugai

Nors jų amžiaus skirtumas yra septyneri metai, Blue Ivy labai artimai draugauja su Gwyneth Paltrow dukra Apple. Ji taip pat draugauja su taip pat šešiamečiais Mariah Carey dvyniais Moroccanu ir Monroe.

Beje, kalbama, kad viena iš priežasčių, kodėl Jay Z susipyko su Kanye Westu buvo ta, jog jo ir Kim Kardashian dukra North nėra kviečiama į Beyonce ir Jay Z namus žaisti su Blue Ivy.

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Ноя 15, 2015 at 6:50 PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)