Į Australiją ką tik atskridusio ir oro uosto salėmis einančio Boy George‘o beveik nebuvo įmanoma pažinti.

56-erių metų dainų autorius ir atlikėjas buvo pastebėtas einantis pro patikros postą. Ant galvos buvo užsimaukšlinęs juodą kepurę, o akis slėpė akiniai nuo saulės.

Boy George

Kitados populiaraus hito „Karma Chameleon“ autorių vargiai buvo galima palaikyti įžymybe. Jis dėvėjo niekuo iš neišsiskiriančius juodus drabužius, avėjo ryškiaspalvius sportinius batelius, be to, pats stūmėsi nuosavus lagaminus.

Taigi, tikrų tikriausia žvaigždė lenkė jos nepastebinčius praeivius, kurie šiaip jau, ko gero, žinojo, kokio lygio įžymybė yra Boy George‘as.

Boy George

Dainininkas, kurio tikrieji vardas iš pavardė – George‘as Alanas O'Dowdas, į miestą atvyko dėl dalyvavimo septintame televizijos laidos „The Voice Australia“ sezone.

Į dainuojančių talentų šou jis sugrįžo kaip mokytojas. Prie televizijos laidų projekto taip pat darbuosis Kelly Rowland, Delta Goodrem ir Joe Jonasas. Pastarasis septintame sezone pakeis anksčiau laidose dalyvavusį Sealą.

Laidoje „Today“ grupės „Culture Club“ vokalistas prisipažino, kad mintis apie grįžimą į Australijos televizijos tinklu „Channel Nine“ transliuojamą šou jam kelia neišpasakytą džiaugsmą.

„Su nekantrumu laukiu, kol galėsiu imtis darbo, be to, tikiuosi kiek įdegti ir surengti panašų šou gimtojoje šalyje“, – sakė Boy George‘as.
„Komandos nariai – tiesiog nuostabūs žmonės, be to, čia šitiek neįtikėtinai talentingų muzikantų. Man sunku suvaldyti džiaugsmą žinant, kad mums teks bendradarbiauti“, – kalbėjo „Culture Club“ lyderis.

„Man teko bendradarbiauti su [„US Voice“ teisėju] Adamu Levine‘u, todėl dabar su nekantrumu laukiu, kai galėsiu imtis darbo čia“, – pridūrė Boy George‘as.

Pernai vienas iš talentingų Boy George‘o komandos narių Hoseah Partschas tapo konkurso finalistu, o vėliau Boy George‘as pasiūlė jam prisijungti prie jo pateis surengto turo.

Boy George dabar ir anksčiau - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)