Daugiau apie M.A.M.A 2017 ceremoniją ir kas joje susižėrė daugiausiai apdovanojimų, skaitykite čia.

Raudonojo kilimo transliaciją DELFI TV ir prabanga tviskančius žvaigždžių įvaizdžius rasite čia.

„Ačiū labai visiems, ačiū labai Leonui už muziką, kurią kūrėme kartu tiek metų. O dabar taip atsitiko... Ačiū, kad laikai mūsų... nes man jau raumenis skauda nuo suknelių persirenginėjimo“, - vos užlipusi į sceną kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Leonas Somovas džiaugėsi, kad paskutinis jųdviejų su Juste albumas laimėjo nominaciją. „Mums tikrai labai didelis įvertinimas, ačiū jums labai. Ačiū už viską, už tą laiką, kad mūsų klausėtės. Mes tikrai labai mylime savo gerbėjus ir džiaugiamės už visą šį laiką“, - kalbėjo jis.

Tuo metu J. Arlauskaitė-Jazzu sakė, kad TV eterio jai vis dar per mažai ir kad ji nori pasakyti keletą žodžių.

„Mano mylimos šalies gimtadienis, todėl noriu pasakyti: su gimtadieniu, Lietuva! Noriu pasakyti porą dalykų. Mūsų istorija byloja, kad esame kovotojai ir norime būti laisvi. Bet kažkodėl su ta visa istorija mes pakrikome. Ir dabar mūsų degančias, kraujuojančias ir mylinčias širdis nori užsėti žalia žolyte. Tikiuosi, už tai nesodina į kalėjimą. Pasakysiu, vejele. Ir jie nori papasakoti, kokie mes turim būti. Ir kokie mes turim būti, ir ką daryti. Mes nenorim būti tokie, kaip kažkas nori, mes turim būti tokie, kokie mes patys norime“, - atvirai nuomonę išsakė atlikėja.

Kaip ji pati pasakojo scenoje, užkulisiuiose dažnai girdinti kolegas kalbant, kad tai, kaip Lietuvai – tai visai gerai, nes kažkas neblogai „pavarė“. J. Arlauskaitė-Jazzu sakė nesuprantanti, kodėl mes nuolat save lyginame su kitais.


„Mums nereikia su niekuo lygintis. Turime tiek gražios muzikos ir tiek talentingų žmonių. Turime M.A.M.A apdovanojimus, turime muziką, turime viską. Išsivaduokime iš to pakrikimo, jo visai nereikia. Mes jau esame pasaulio dalis. Lietuva yra pasaulio dalis. Vertinkime tai, ką turime ir ieškokime Lietuvos savo širdyse. Lietuva, aš tave myliu! M.A.M.A, aš tave myliu!“, - itin atvirai scenoje kalbėjo Jazzu.

J. Arlauskaitei-Jazzu ir L. Somovui į sveną teko lipti ir dar kartą. Jiegu gavo ir antrąjį - Metų grupės - apdovanojimą. Jį gauti taip pat pretendavo „G&G Sindikatas“, „Beissoul & Einius“, BIX, Lilas ir Innomine.

„Noriu atsiprašyti savo mamos, kad buvau tokia išėjusi. Tėčio, kad nekeliau ragelio. Nugaros daktaro, kad neatėjau. Bokso trenerio, kad irgi neatėjau ir kad priaugau tris kilogramus. Ir savo babos, kad neaplankiau. Bet jie viską supranta. Nes jei ne jūs, nebūtų manęs ir Leono. Nebūtų mums šio vakaro – tokio ypatingo. Leonai, myliu tave“, - atsiimdama antrąjį apdovanojimą kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

M.A.M.A 2017 apdovanojimų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)