Karjerą baigęs „Vainity Fair“ redaktorius Graydonas Carteris nusprendė kaip reikiant pasismaginti rengdamas kasmetinį Holivudui skirtą žurnalo numerį: jis tarp tokio kalibro žvaigždžių kaip Robertas De Niro, Oprah Winfrey ir Tomas Hanksas įkomponavo ir savo atvaizdą.

Žurnalo numeris, kuris pasirodys vasarį, papuoštas Annie Leibovitz nuotrauka, kuriai pozuoja karščiausių 2017 metų filmų ir serialų žvaigždės bei tie, kurių dabar sudrebins 2018-ųjų pradžią.

Kairiajame kadre kampe įsitaisiusios televizijos pokalbių šou žvaigždė Oprah Winfrey ir serialo „Big Little Lies“ žvaigždės Reese Witherspoon ir Nicole Kidman, vienas iš geriausių pozicijų užima Michaelas B. Jordanas iš „Black Panther“ ir „The Greatest Showman“ žvaigždė Zendaya. Pačiame centre – aktorė Jessica Chastain ir serialo „The Crown“ žvaigždė Claire Foy.

Nuotraukai tai pat pozavo filmo „Wonder Woman“ žvaigždė Gal Gadot, šalia jos šmaikštusis G. Carteris, Tomas Hanksas ir Harrisonas Fordas. Jiems kompaniją palaiko Michaelis Shannonas iš kino filmo „The Shape of Water“, gavusio daugiausia „Oskaro“ nominacijų.

G. Carteris, kuris oficialiai darbą „Vanity Fair“ paliko gruodį, numeriui parašė ir specialų straipsnį, kuriame trumpai apžvelgia jame praleistus 25 savo gyvenimo metus.

Tačiau daugiausiai nuostabos sukėlė tai, jog dėl dizainerių klaidos R. Witherspoon atrodo taip, lyg būtų su trimis kojomis.

Twitter paviešinta ir kita nuotrauka, kurioje O. Winfrey "pripaišyta" dar viena, trečia, ranka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)