Vis dėlto, tai ne vienintelė priežastis, kodėl ši kelionė buvo ypatinga ir priminė jos vaidinamų muilo operų scenarijų – Thalia vėl susitiko su savo seserimi, 61 metų meksikiečių aktore Laura Zapata, kuri ilgus metus rūpinasi judviejų senele.

2012 metais, kai mirė jų mama ir L. Zapata perėmė rūpinimąsi senele, kilo šeimos nesutarimai dėl pinigų ir net buvo iškelta byla Thaliai ir trims kitoms jos seserims.

Ryšys tarp seserų nutrūko, jos, dalindamos interviu, mėgdavo pabrėžti savo nesantaiką ir net juodino viena kitą.

Gimtadienio pobūvyje, kurį senelės namuose Meksike surengė L. Zapata, seserys nustūmė į šoną praeities nesutarimus ir netgi kartu dainavo pritariant grupei.

Dainininkė ir verslininkė, kartu su savo sutuoktiniu amerikiečiu muzikos prodiuseriu Tommy Mottola ir judviejų vaikais, dešimties Sabrina ir šešerių Mateo, gyvenanti Kalifornijoje, į šventę atvyko ne tuščiomis. Ji atvežė senelei puošnų septynių aukštų rožinį tortą su užrašu „100 metų Evitai! Mes mylime tave, močiute. Sabrina, Mateo, Thalia, Tommy“.

🎂 @thalia le trajo el pastel de parte de sus hijos a su abuelita 🎊🎉🎂

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on Jan 21, 2018 at 1:05pm PST

Šventės metu taip pat buvo senelės garbei surengtos mišios.

„Univision“ pramoginis šou „El Gordo y la Flaca“ – viena jo vedėjų yra ilgametė Thalios draugė Lili Estefan – papasakojo apie šią šventę ir pasidalijo jos detalėmis savo „Instagram“ puslapyje.

Likus kelioms valandoms iki skrydžio į Meksiką Thalia pagerbė sausio 19 dieną šimtąjį gimtadienį šventusią senelę iš motinos pusės į „Instagram“ įkeldama nuotrauką, kurioje E. Mange su meile žvelgia į savo tuomet dar kūdikį provaikaitį Mateo.

„Su gimtadieniu, močiute. Šiandien sukanka šimtas metų nuo tada, kai pirmą kartą išvydai dienos šviesą brangioje La Paso pakrantėje, Žemutinėje Kalifornijoje. Senele, mylime tave labai stipriai. Sabrina, Mateo, Tommy ir aš švenčiame tavo gyvenimą!”, parašė ji po nuotrauka.

Šis įrašas vos per kelias valandas sulaukė daugiau kaip 80 tūkstančių „patinka“ ir šimtų komentarų.

„Oho, 100 metų! Tegul Dievas toliau ją laimina ir visada ja rūpinasi“, rašė vienas internautas. „Kokia palaima šitiek metų turėti savo senelę. Danguje doña Yola taip pat labai džiaugsmingai švenčia“, pridūrė kitas, turėdamas omenyje E. Mange dukrą Yolandą Mirandą, dainininkės mylimą mamą, kuri 2011 metais, būdama 76 metų, mirė nuo širdies smūgio.

Kai kurie dainininkės gerbėjai, „Instagram“ komentuodami jos įrašą apie senelės gimtadienį, paragino Thalią aplankyti jubiliatę ir pasveikinti asmeniškai.

„Geriausia dovana yra tavo buvimas šalia. Aplankyk ją“, rašė vienas gerbėjas. „Apkabink savo senelę, Thalia“, pridūrė kitas. Ji taip ir padarė.

Thalios gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)