W. Allenas dar kartą paneigė jam metamus kaltinimus ir pareiškė: „Niekada netvirkinau savo dukters.“

Tebesitęsiant nepageidaujamo seksualinio pobūdžio elgesio Holivude skandalui, keletas aktorių pastaruoju metu pareiškė nutrauksiantys su W. Allenu draugiškus santykius.

Apie tai, kad buvo tvirkinama savo motinos Mia‘os vasarnamyje, kai buvo vos septynerių, D. Farrow prabilo gana seniai.

Į tai reaguodamas W. Allenas išplatino atitinkamą pranešimą.

„Nors Farrow šeima ypač ciniškai naudojasi judėjimo „Time's Up“ sudaryta galimybe ir vėl kartoja šį šmeižikišką pareiškimą, šiandien jis nėra nė kiek teisingesnis nei buvo anksčiau“, – pareiškė režisierius.

Per pokalbį CBS laidoje D. Farrow užsiminė, kad interviu sutiko duoti norėdama „parodyti savo veidą ir papasakoti savo istoriją“.

D. Farrow dar kartą papasakojo, kaip 1992 m. rugpjūčio 4 d. tėtis nusivedė ją į ankštą Konektikute esančio vasarnamio pastogę.

„Jis liepė gultis ant pilvo ir žaisti su ten buvusiu brolio žaisliniu traukinuku. Jis atsisėdo man už nugaros, tarpduryje. Kai žaidžiau su traukinuku, tada ir patyriau seksualinę prievartą“, – sakė D. Farrow.

W. Allenas neigia kaltinimus

Teisme žymusis kino režisierius W. Allenas apkaltintas nebuvo, todėl D. Farrow, kaip pati sakė CBS laidoje, nori kad dabar, nors tyrimas ir įvykęs, kaltinimai būtų pateikti, mat ji, kaip tvirtina, tikrai turėjo liudyti teisme.

„Tikrai noriu, kad taip nutiktų, net jei tektų kalbėti apie praeitį. Aš buvau traumuota“, – sakė moteris.
32-ejų D. Farrow atrodė akivaizdžiai susinervinusi, kai laidoje buvo paleistas 1992 metais rodytos laidos „60 Minutes“ įrašas. Pademonstruotame epizode W. Allenas (jam dabar 82-eji) pareiškimus dėl tvirkinimo kategoriškai neigia.

W. Alleno atsakymas į D. Farrow interviu

„Prieš daugiau nei 25 metus, t. y. tada, kai tvirtinimas nuskambėjo pirmą kartą, jo pagrįstumas buvo kruopščiai nagrinėjamas ir Jeilio „New Haven“ ligoninės Seksualinės prievartos prieš vaikus klinikoje, ir Niujorko valstijos vaiko sveikatos skyriuje. Abi institucijos dirbo net keletą mėnesių ir, nepriklausomai viena nuo kitos, priėjo išvadą kad priekabiavimo neįvyko.

Be to, tyrėjai nustatė, kad papasakoti tą istoriją paklusti linkusiam vaikui galėjo nurodyti įsiūčio apimta motina.

Dylan vyresnysis brolis Mosesas tvirtino pats matęs, kaip motina būtent taip ir elgėsi: atkakliai mokė Dylan, kalė jai į galvą, kad tėtis – pavojingas seksualinis persekiotojas. Pastangos, kaip pasirodė, nenuėjo veltui, todėl, kad ir kaip būtų liūdna, esu tikras, kad dabar Dylan šventai tiki tuo, ką sako.
Nors Farrow šeima ypač ciniškai naudojasi judėjimo „Time's Up“ sudaryta galimybe ir vėl kartoja šį šmeižikišką pareiškimą, šiandien jis nėra nė kiek teisingesnis nei buvo anksčiau. Kaip įrodė visi prieš ketvirtį amžiaus atlikti tyrimai, aš niekada netvirkinau savo dukters.“

Pokalbį vedusiai Gayle King D. Farrow pasakė, kad po tariamo incidento motina nuvežė ją pas gydytoją.

Gydytojui pirmą kartą paprašius parodyti vietą, kurią neva lietė jos tėtis, ji parodė į petį.

D. Farrow teigia, kad taip padarė iš gėdos. Vis dėlto vėliau ji, esą, papasakojo gydytojui apie tariamą priekabiavimą.

D. Farrow, be kita ko, paneigė W. Alleno išsakytą prielaidą dėl motinos vaidmens siekiant įtikinti, kad tėvas ją tvirkino.

„Kiekvieną akimirką motina tik drąsino mane, kad papasakočiau tiesą. Niekada manęs neįtikinėjo“, – sakė D. Farrow.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)