Netrukus Kim apie tai pranešė gerbėjams, o penktadienio vakarą ji paskelbė, kokį vardą suteikė mažylei.

Dukrą North ir sūnų Saintą auginanti pora mažylei suteikė Chicago (liet. Čikaga) vardą. Nenuostabu, kad Kim suteikė neįprastą vardą, jos dukros vardas lietuviškai reiškia Šiaurė, o sūnaus - Šventasis.

DELFI primena, jog apie į šeimą atėjusią dukrą Kim pranešė savo tinklapyje. „Mes su Kanye esame beprotiškai laimingi galėdami pranešti, jog gimė mūsų gražioji mergaitė. Esame labai dėkingi mūsų surogatinei motinai, kad išpildė svajonę ir padovanojo neįkainojamą dovaną. Dėkojame ir daktarams bei seselėms už ypatingą priežiūrą ir pagalbą. North ir Saintas savo sesutę sutiko su džiaugsmingu jauduliu“, – Kim rašė savo tinklapyje.

Kim atskleidė, jog mergaitė gimė sausio penkioliktąją, sverdama 3,345 kilogramo.

Mažoji Westų šeimos mergaitė turi vyresnėlį brolį Saintą, kuriam šiuo metu dveji, ir sesutę North, kuri jau atšventė ketvirtąjį gimtadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)