Oficialiuose renginiuose karališkos šeimos damos dažniausiai dėvi klasikinio kirpimo sukneles, tačiau ši taisyklė Meghan nė motais. Ji pasirinko kur kas patogesnį drabužį – juodos spalvos džinsus.

Negana to, 36-erių princo sužadėtinė mielai dalijo minioje stovintiems gerbėjams autografus bei pozavo asmenukėms. Abu šie veiksmai neatitinka protokolo, kurio ji turi laikytis.

Aktorystę sustabdžiusi Meghan net leido vienam vyriškiui pabučiuoti jai ranką.

Ir tai ne pirmas kartas, kai Meghan viešumoje laužo nusistovėjusius karališkosios šeimos elgesio standartus. Anksčiau ji buvo pamiršusi pėdkelnes, pasirodė viešumoje su per didele rankine, o antradienį buvo susisukusi plaukus į netvarkingą kuodą.

Net ir pirmasis princo bei Meghan interviu buvo kitoks nei įprasta. Pora vienas kitą lietė, žvilgčiojo vienas į kitą, juokėsi ir pasakojo asmeninius dalykus. Toks pirmasis sužadėtuvių interviu britų karališkajai šeimai nėra įprastas.

Meghan Markle pasirodymas, kurio metu ji pozavo asmenukėms ir dalijo autografus:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)